реклама

реклама

Протягом минулого року до облдержадміністрації надійшло 18 тис. звернень громадян. Робота зі зверненнями постійно повинна бути в полі зору влади. Саме на цьому наголошував голова ОДА Сергій Тулуб чиновникам під час колегії облдержадміністрації 11 квітня.

– Ви пам’ятаєте, що одним з основних месиджів Президента України Віктора Федоровича Януковича є слова «почую кожного». Вони залишаються актуальними в його політиці і сьогодні, – нагадав губернатор.

За його словами, про зростання довіри жителів області до місцевих органів влади свідчить те, що з центральних органів влади до ОДА було переадресовано втричі менше звернень, ніж торік. Це рекорд за останні 5 років.

– Але це не може нас заспокоювати, – застеріг Тулуб. – Питання, з якими звертаються люди, повинні вирішуватися на місцях. Це ж проблеми, які створюються не десь там… І сьогодні мене дуже хвилює, що до облдержадміністрації надійшло 1137 звернень від соціально незахищених категорій і 400 звернень колективних. Хочу звернути увагу, що питання особистого прийому керівника людей, розгляд звернень – це питання дуже важливої відповідальності. На цьому наголошував під час останнього засідання Ради регіонів наш Президент Віктор Янукович. Я хотів би, щоб ми усі прониклися цією, як кажуть, турботою…

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 О.ЧУПРИНА 17.04.2012 22:19
Сам ВИСЛІВ:"...як кажуть турботою ..." програмує подальші дії тих хто турбується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Доктор 12.04.2012 15:54
Фрезеніус не почув, а АСТРУ почув. Що зайвий раз доказуе - простих людей з їхними проблемами вони ніколи не почують. У басейні десятку посадових дам з місцевої регіональної еліти похлюпатися важливіше ( і не треба спекулювати на інвалідах, они і за іншого керівника будуть безкоштовно обслуговуватися !), чим спасти життя 60-ти больним людям, але простим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Альона 12.04.2012 13:51
да соціально не захищенні кому вони потрібні?начальник головного управління праці та соціального захисту населення Скляров М.М. дбає зусей сили, ............................розбазарює те що є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 кактус 12.04.2012 12:21
а тулуб сам когось чує? он фрезеніус досі не почув. Може йому треба до лора сходити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Черкасчанин 12.04.2012 11:57
Нехай це залишиться на вашый совысты. Вашы прызвища часом не Овчаренки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Черкасчанин 12.04.2012 11:48
................... чиновникам аби грошы в кишеню пливли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Черкасчанин 12.04.2012 10:59
Овчаренки разом з М.Булатецьким наплювали на мешканців 2 будинків. Серед них багато пенсіонерів, ветеранів війни. Влада буде їх вітати на 9 травня. З чим вітати? З тим, що зводять в могилу раніше сроку. Спокою людям не буде. Буде гучна музика і загажений двір? Що робити людям? Провести акцію протесту на пагорбі Слави, коли чиновники лицемірно понесуть квіти до загиблих, плюючи на живих ветеранів? Що людям робити?! Самі пусті балачки і обіцянки! А насправді наші чиновники ду4мають тільки про гроші і тягнуть руку за сумнозвісними в Черкасах Овчаренками з фракції Миколи Булатецького
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Черкасчанин 12.04.2012 10:41
Це дуже добре. От тільки слова розходяться з конкретними справами. Чому жителі будинку по вул. Леніна 2 і прилеглої 5-поверхівки волають про допомогу, а їъх відфутболюють? Піцд гаслом реконструкції ХРЕЩАТИКА ПАНИ ОВЧАРЕНКИ БУДУЮТЬ ЧЕРГОВИЙ ГЕНДЕЛИК НАПРОТИ ЛЯЛЬКОВОГО ТЕАТРУ. ЧОМУ ДАЛИ ТАКИЙ ДОЗВІЛ БЕЗ ГРОМАДСЬКИХ СУХАНЬ? ЧОМУ МЕШКАНЦІВ БУДИНКІВ НЕ СПОВІСТИЛИ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ТАКОГО БУДІВНИЦТВА ПІД ЇХ САМІСІНЬКИМИ ВІКНАМИ. ЧОМУ ДАХОМ ГЕНДЕЛИКА ЗАКРИВАЮТЬ ВІКНО КВАРТИРИ НА 3 ПОВЕРСІ? Чому такий собі знаменитий держслужбовець Упир нахабно сказав протестующим жителям, що генделик всерівно збудують, а Ви хоч сдохніть?В місті і так кругом самі генделики. Поряд з будинком, дитсадок, ляльклвий театр, 17 школа.Хотілося б від влади почути відповіді на ці "чому". Але ви, панове-слуги народу, чуєте лише тих , у кого є гроші. Ганьба. Президенту, генеральному прокурору,ук Верховну Раду, губернатору, меру і в місцеву прокуратуру мешканці вже написали заяви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100