реклама
Sucurity Police

реклама

astr 10 квітня керівники області та міста Черкаси відвідали лікувально-оздоровчий центр «Астра». Як повідомила «Прочерку» депутат обласної ради Любов Майборода, в зустрічі з керівництвом закладу взяли участь, зокрема, губернатор Сергій Тулуб, мер Черкас Сергій Одарич і куратори обласних та міських галузей охорони здоров’я Володимир Брожик та Олег Стадник.

Керівництво області залишилося задоволеним побаченим. Разом з тим керівник центру «Астра» Ірина Волощенко повідомила, що закладу потрібні кошти для оновлення обладнання. Сергій Тулуб з Володимиром Брожиком пообіцяли, що буде розглянута можливість виділення з обласного бюджету 500 тисяч гривень на оновлення обладнання медичного центру. Так само обласна влада  посприяє вирішенню конфлікту між міською владою та керівником закладу.

Але наступного дня близько 300 афганців таки провели мітинг на підтримку керівника закладу. Афганці протестували проти рішення міської влади Черкас не підписувати новий контракт з директором закладу Іриною Волощенко.

– Ми сприймаємо спроби Одарича комерціалізувати це комунальне підприємство, де лікуються афганці, та звільнити з посади її директора Волощенко як помсту афганцям за акцію з недовіри міському голові, – зачитав уривок з резолюції мітингувальників сьогодні на сесії міськради депутат-комуніст Валентин Орел.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #8 МАЗЕПА 13.04.2012 09:56
Негідники-недоучки принижують заслуженого лікаря України, кавалера ордена княгині Ольги Ірину Волощенко. Хто ви такі - мерські посіпаки?? :-x :oops: Моральні уроди - люди вас ненавидять і щодня проводять акції протесту проти вашого племені. Жодна соціальна група - медики, освітяни, пенсионери, афганці, чорнобильці, працівники тролейбусного парку, перевізники, екологи не підтримують Одарича і вашу шайку-лейку в міській раді ;-) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 ПРАВДА 12.04.2012 18:43
Скільки можна спекулювати на людській біді!Мер не хоче продовжувати контракт з керівником Астри. Це його право, ну не буває пожиттєвих посад! Це ж не Політбюро ЦК КПСС! Але навіщо людей дурити, що прийде новий керівник і все буде платним. Ніхто не дозволить і не зробить платною реабілітацію інвалідів! Але інвалідів!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Олеся 12.04.2012 16:16
Не сумнівайтеся, все куплено з патрохами навіть ПРОЧЕРК, на якому ми так з Вами успішно пишемо те, що думаємо, все це йде до власника створеного ПРОЧЕРКА,а потім передається потрібним людям.Так що не гаймо часу все це даром. :roll: :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 мирослав 12.04.2012 14:32
А чому ПУБЛІЧНО не обговорюють куди одарич замилив 100 мільйонів гривень, взятих в кредит на дороги? З вересня 2011 року триває "генеральний ремонт доріг", в одну Їльїна закопали більше 8 мільйонів..По жодній черкаській вулиці проїхати неможливо :lol: :D :lol: :D У нас є правоохоронні органи, чи всі куплені з патрохами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Гайдамака 12.04.2012 14:25
Це Черевко тримав в узді обдурича, коли той намагався закрити 5 шкіл, знищити палац дитячої творчості.. :cry: Тулуб - не пискне. Прикриття Бродського та спільний поділ бюджету у власні кишені - сильніші для чужинців за авторитетних людей.. :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Сомневающийся 12.04.2012 13:21
У НАС УЖЕ ОЛЕЙНИК - ГУБЕРНАТОР?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 федор принципиальный 12.04.2012 12:46
сколько же можно терпеть этого недоучку уже тулуб открыто заявил о его непригодности митинг 11апреля подтвердил одарич бери шинель иди домой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Черкасчанин 12.04.2012 12:33
А що мер Одарич любить? Гроші? Пане губернатор, зверіыть будь-ласка увагу на побудову нового генделика по вул Леніна 2. Поряд дитячий садок, 17 школа, ляльковий театр. Генделик будується прямо під вікнами квартир ветеранів і пенсіонерів. Людей доведено до розпачу. Щодня викликають стареньким швидку допомогу. Власники цього генделика - пани Овчаренки. В той генделик проведуть газ. А як рвоне? Нема життя від тих Овчаренків клятих. В дворі постійно розгружаються вантажні машини для їхньої піцерії "Браво". Вже просів грунт. Страшно випустити дітей у двір.Вночі фонить музика. Невже немає влади у цьому місті? Невже в Черкасах правлять тільки гроші? Що людям роботи? Й ти протестувати з нагородами на грудях на 9 травня на пагорб Слави? То буде резонанс на всю Україну і ганьба черкаській владі. Хоч Ви втрутьтесь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100