реклама

реклама

До співробітників Придніпровського райвідділу міліції надійшла інформація про незаконний продаж та зберігання зброї.

У квартирі підозрюваного правоохоронці виявили револьвер системи «Наган» 1895 року випуску та 5 патронiв калiбру 7.62 мм. Решту «колекції» чоловік зберігав у підвальному приміщенні.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці виявили та вилучили в «зброяра» автомати «АКМС-47» та «АКМ-47», калiбру 7.62 мм; 41 патрон, калiбру 7.62 мм; 44 патрони, калiбру 5.45 мм; 84 патрони, калiбру 9 мм та тротил.

Як з’ясувалося, чоловік вже неодноразово відбував покарання за вчинення крадіжок. Після звільнення з місць позбавлення волі, ніде не працював, тому продовжував скоювати злочини. Удень він спав, а вночі проникав у підвальні приміщення жителів міста.

30-річний затриманий пояснював, що зброю знаходив. Про знахідку не повідомляв правоохоронцям. Згодом знайшов покупців цього товару.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Триває розслідування для перевірки достовірності слів затриманого та з’ясування можливих шляхів надходження вогнепальної зброї, боєприпасів до неї та вибухових речовин. Окрім цього, перевіряється факт причетності чоловіка до незаконного зберігання і збуту зброї та боєприпасів, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100