реклама

реклама

Сьогодні на сесії Черкаської міської ради депутат Микола Булатецький запропонував створити депутатську комісію, яка б таки чітко з’ясувала вартість пошкодженого ним майна під час мітингу афганців 14 березня.

Нагадаємо, що за наслідками мітингу, 22 березня проти депутата було порушено кримінальну справу за фактом грубого порушення громадського порядку. Збитки від поламаної огорожі та пропускної системи міськради, зокрема, турнікетів, на першому поверсі мерії були оцінені в 14 тисяч гривень. Опозиціонери назвали таку цифру надуманою.

– Просив би створити комісію, щоб нарешті визначити вартість нібито пошкодженого мною майна. До складу депутатської комісії прошу включити, зокрема, Віктора Білоусова, бо він чесна людина, а також Миколу Мирзу, який свідчив проти мене, – сказав у виступі Микола Булатецький.

Проте мер Сергій Одарич зауважив, що не слід створювати спеціальну комісію для такого «не дуже важливого» питання. І доручив профільній комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності та правопорядку дослідити порушене питання.

– А як же Микола Мирза? Його ж треба включити в комісію! – дорікнув депутат, син Миколи Булатецького Максим.

– Ви ж його не примусите. Якщо він захоче, то зможе взяти участь у роботі комісії. Запросіть. Думаю, він відгукнеться з задоволенням! – підіграв депутату Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 О.ЧУПРИНА 17.04.2012 22:09
Миколо Івановичу! Не "царська це справа" говорити про якісь там турнікети. Порозумійтесь з С.Одаричем та виступіть єдиним фронтом в боротьбі проти "СКВЄРНИ". Зрозумійте ,що "яничарам" ваш конфлікт як бальзам на душу. Думайте ХЛОПЦІ,добре думайте!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100