реклама

реклама

Черкасам надали дозвіл на створення відділення Національного олімпійського комітету.

Таким чином, Черкаси є другим містом в Україні, яке може самостійно створити юридичну особу цієї громадської спортивної організації.

На засіданні Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету депутату Черкаської міської ради Андрію Більді вдалося переконати голову НОКу Сергія Бубку в бажанні міста розвивати олімпійський рух.

– Відділення надаватиме фінансову підтримку обдарованим спортсменам та тренерам, закуповуватиме спортивний інвентар та пропагуватиме здоровий спосіб життя серед городян, – говорить Андрій Більда.

Крім того, на думку міського голови Черкас Сергія Одарича, завдяки місцевому осередку Черкаси зможуть залучати кошти олімпійського комітету.

– Це дозволить нам відправляти більшу кількість спортсменів на світові та європейські чемпіонати. А виставляти на змагання Черкасам є кого і, до того ж, у різних видах, – зазначив Сергій Олегович.

Нагадаємо, у 2008 Черкаси стали найспортивнішим містом в Україні. Нині в обласному центрі проводяться десятки чемпіонатів і турнірів як всеукраїнського, так і міжнародного масштабу.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Дядя Вася 13.04.2012 15:01
Ключові слова:"залучати кошти"і "С.Одарич". ;-) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 karmen 13.04.2012 14:24
Нам би дороги та сміття прибрати...а там,може й олімпійський комітет захочеться.
А так!!! така організація і у свинарнику :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Оксана Колісник 13.04.2012 09:02
Фото "говорить", що Бубка трохи спантеличений пропозицією, і навіть дещо наляканий:) Але пропозиція - слушна. Бо в Черкасах та на Черкащині багато видних спортсменів, але як "спортивне місто" Черкаси "не звучать". Можливо, створення Олімпійського комітету спонукає до розвитку різноманітної інфраструктури спорту? Тільки б не "бла-бла", а по-справжньому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100