реклама

реклама

На сесії Черкаської міської ради 12 квітня депутати не проголосували за внесення змін у бюджет. Рішення було прийняте за основу і навіть підтримано більшість депутатських пропозицій, однак в цілому ухвалити зміни до міського бюджету депутати не спромоглися.

Так, вони підтримали пропозицію депутата Андрія Більди про зменшення видатків на капремонт будинків бази Юних моряків і перерозподіл 23 тис. грн. на реконструкцію покрівлі дитсадка № 13. Також проголосували за те, аби перерозподілити 210 тис. грн. на завершення будівництва туалетів у Долині троянд і парку «Перемога», що запропонував депутат Олександр Радуцький. Підтримали і пропозицію секретаря міськради Віктора Горкуна. Він ініціював, щоб 100 тис. грн., які були передбачені на реконструкцію бігових доріжок Центрального стадіону, спрямувати на ремонт приміщень стадіону.

– На ремонт доріжок треба мінімум 2,5 мільйона. Ми закладали ці кошти враховуючи, що держава і область виділять субвенції. Сьогодні вже зрозуміло, що не виділять. Тому давайте завершимо роботи, ми вже практично довели до ума приміщення стадіону, там буквально штрихи лишилися, – аргументував такий перерозподіл міський голова Сергій Одарич.

Утім, коли справа дійшла до голосування за рішення з усіма цими змінами, необхідної кількості голосів не набралося. Не допомогло навіть повторне голосування. 5 депутатів від опозиції вперто «утримувались».

Так само депутати не підтримали і наступне питання – про внесення змін до рішення щодо проведення звітно-виборчих конференцій у деяких мікрорайонах Черкас. Тут уже міський голова не витримав і запропонував припинити засідання сесії та «не мучитись».

– У мене є пропозиція припинити сесію, бо це витрачання часу, – сказав Сергій Одарич. – Блокуються питання.

– Це принципові питання, а в нас є порядок денний, давайте голосувати, – не погодилися депутати від «Батьківщини».

– Про яку принциповість ви говорите, якщо ви бюджет не затвердили! Мені за вас соромно! – вступила в дискусію депутат Ніна Набокіна.

Однак сесію таки продовжили.

Крім цього, на сесії міський голова поставив під сумнів і ефективність роботи земельної комісії. Коли на розгляд винесли питання «Про звіт за результатами роботи тимчасової контрольної комісії міської ради по вивченню питань надання та використання земельних ділянок в м. Черкаси», виявилося, що голови комісії Ігоря Тищенка на сесії немає. Та й узагалі, як сказав Сергій Одарич, за його інформацією, ця комісія жодного разу з початку року не збиралася. Тож чи варто їй працювати далі, залишається під питанням. Якраз у цей час Ігор Тищенко таки зайшов у сесійну залу, хоч вже минула майже година від початку засідання. Він попросив відкласти питання, мовляв, деякі питання нині ще на розгляді в прокуратурі. Та й узагалі, «чистий четвер сьогодні».

– То ми й розраховували, що в чистий четвер очистимося від всякої скверни за вашим звітом, – сказав мер.

Депутат від «Батьківщини» Максим Булатецький запропонував дати комісії місяць для того, аби таки підготувати звіт. А якщо його не буде, то ставити питання про роботу цієї комісії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 karmen 13.04.2012 14:58
Набокіна в Черкасах,це Чечетов в Києві - рідня одним словом :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 саша 12.04.2012 21:18
опозиция***, ничего делать не могут, только блокирую ради пиара или жадности, а людям простым проблемы из-за них
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 НЛО 12.04.2012 19:05
Шановні черкащани! Запам`ятайте цей день:12 квітня :P - ми відправляємо Одарича в космос! :lol: :D :lol: Більше региони не будуть тупо підтримувати міського голову. Терпець увірвався - тепер командувати парадом буде Тулуб. Шкода, але іншого виходу немає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 журналіст 12.04.2012 19:01
За кого мені завжди соромно - так це за бабусю Ніну Набокіну :eek: Настільки віддана Бродському та Одаричу, що аж нудить.. Хамовита, постійно щось вигукує під час виступів депутатів.. Абсолютно не вміє себе вести.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 12.04.2012 18:21
Этих Тищенков и всю региональную компанию гнать надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Фелікс 12.04.2012 17:42
НЕДОПЛАТИВ "мер"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100