реклама

реклама

Рибінспектори з Чорнобая Черкаської області прострелили ногу рибалці Олександрові Шаповалу, повідомляє «Газета по-українськи».

Подія сталася в селі Іркліїв. Потерпілий звернувся в міліцію. Вимагатиме справедливого суду над винуватцями.

– Я пішов із кумом на риболовлю на Дніпро, – згадує Олександр. – Взяли вудки. Посиділи кілька годин. Тут до нас підійшли троє рибінспекторів із Чорнобая. У руках тримали риболовецькі сітки. Стверджували, що це наші. Почали складати протокол. Я піднявся й спитав в інспектора, що він пише. У відповідь почув два коротких постріли. Стріляли гумовими кулями. Одна влучила мені в ногу. Я відразу сів. Викликали швидку і міліцію. Мене доправили у лікарню.

Олександр хворіє на цукровий діабет. Намагається уникнути будь-яких подряпин, бо вони важко заживають.

– У лікарні платив за ліки й вносив благодійні внески. Витратився на чималу суму. Приходив міліціонер, брав мої покази. Найближчим часом подаватиму до суду. Мені приховувати нічого, – говорить потерпілий.

У головному управлінні рибоохорони коментар журналістові узяти не вдалося. Кажуть, що керівник на нараді. Міліція теж ситуацію ніяк не коментує.

Олександр Шаповал одружений. Разом із дружиною виховує 9-річну доньку.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Егор 17.05.2012 21:30
Цитую Сергей Фалалеев:
Держрибоохорона у Черкаській області спростовує інформацію щодо використан [quote name="Сергей Фалалеев"]Держрибоохорон а у Черкаській області спростовує інформацію щодо використання вогнепальної зброї державними інспекторами Чорнобаївської рибоохоронної дільниці Держрибоохорони у Черкаській області стосовно рибалки Олександра Шаповала. Детальну інформацію щодо обставин події Ви можете отримати за тел. 0472310276.
Голова комісії по припиненню юридичної особи Держрибоохорона у Черкаській області Стороженко Ярослав Анатолійович.

А що тут спростовувати? Людина подасть до суду, а Ви ,пане юристе, готуйтесь!Бо з такою конторою,куди Ви "вляпались",та з таким "мудрим" керівництвом(по вірте моєму власному досвіду)- Вам точно сумувати не прийдеться! Удачі,й наснаги! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Егор 17.05.2012 21:18
А пан Фалалеев часом не спростовує інформацію що Держрибоохорона - кузня корупціонерів? Як щодо низки екс-керівників(Дяди к,Пироженко...До речі,а де зараз пан Ярослав Анатолійович?)?! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Сергей Фалалеев 17.04.2012 14:30
Держрибоохорона у Черкаській області спростовує інформацію щодо використання вогнепальної зброї державними інспекторами Чорнобаївської рибоохоронної дільниці Держрибоохорони у Черкаській області стосовно рибалки Олександра Шаповала. Детальну інформацію щодо обставин події Ви можете отримати за тел. 0472310276.
Голова комісії по припиненню юридичної особи Держрибоохорона у Черкаській області Стороженко Ярослав Анатолійович.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100