реклама

реклама

У четвер, 18 липня, о 16:00 у Черкаському обласному краєзнавчому музеї відбудеться відкриття персональної виставки картин черкаського різьбяра, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Миколи Старова.

Кожна картина має свою неповторну техніку, цікаві сюжети та тематику. У доробку майстра особливе місце займають картини на тему українського козацтва, особливо вдаються йому козаки в бою та, так звані, козаки-характерники.

66666

Майстер дуже вдало відтворює характерні риси та сюжет таких картин. Виставка «Український колорит у дереві» — нова сторінка у творчості Миколи Старова.

На ній будуть представлені різьблені картини на українську тематику: мальовничі пейзажі українського села, природи, сюжетні картини з козаками, кобзарями, літературними героями та звичайними українцями в ошатному національному вбранні.

У четвер, 18 липня, о 16:00 у Черкаському обласному краєзнавчому музеї відбудеться відкриття персональної виставки картин черкаського різьбяра, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Миколи Старова. Кожна картина має свою неповторну техніку, цікаві сюжети та тематику. У доробку майстра особливе місце займають картини на тему українського козацтва, особливо вдаються йому козаки в бою та, так звані, козаки-характерники. Майстер дуже вдало відтворює характерні риси та сюжет таких картин. Виставка «Український колорит у дереві» — нова сторінка у творчості Миколи Старова. На ній будуть представлені різьблені картини на українську тематику: мальовничі пейзажі українського села, природи, сюжетні картини з козаками, кобзарями, літературними героями та звичайними українцями в ошатному національному вбранні.

Джерело: infomist.ck.ua
© infomist.ck.ua

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Олександр 15.07.2019 00:02
хотілось би зрозуміти чи буде вхід вільний (безкоштовний) і чи будуть продаватись ці роботи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100