реклама

реклама

13 липня у  Шполі відбувся фестиваль для всієї родини “Всі разом за сім’ю”. Його відвідали близько семиста учасників, повідомляє прес - служба ГО Рух Реформації. Захід відбувся з ініціативи та активної участі протестантських церков, за підтримки адміністрації міської об’єднаної територіальної громади міста Шполи. Організатор заходу - ГО Рух Реформації.

66650260_751570801925802_1361825363809796096_n

“Сімейні фестивалі - це чудова нагода розказати про важливість підтримки сім’ї за християнськими стандартами. Сьогодні - це дуже важливо та актуально для кожного українця”, - зазначив голова ГО Рух Реформації, головуючий обласної Ради християнських церков Черкаської області Валерій Бєляєв.

55556666

Програма розпочалася на центральному стадіоні Шполи. Фестиваль “Всі разом за сім’ю стартував о 17 годині.

“Важливо, щоб сімейності цінності пропагувалися. На мою думку, саме від сім'ї залежить яке буде наше суспільство і держава”, - зазначив заступник голови Шполянської об’єднаної міської територіальної громади Сергій Заєць.

На фестивалі на шполян чекали розваги для дітей та дорослих. Діти від шести років брали участь у масштабні квест-грі від християнського спортивного клубу Авана. Її переможці за зароблені бали пригощалися смаколиками, солодкою ватою, поп-корном, а також каталися на квадроциклі та гіроскутері.  Всі бажаючі стрибали на батуті та запускали повітряні кульки. Учасники фестивалю робили світлини на фоні  креативної фотозона із пожежним автомобілем, який забезпечила ОТГ.  А також дітям наносили аквагрим. За найкращий малюнок двоє з них отримали подарунки.

Для бажаючих працювали  майстер - класи з гончарської справи та різних поробок. Були локації для спілкування сімейних пар. На території свята була ярмарка поробок. Чоловіки змагалися у силі, перетягуючи автомобіль на час. Троє найсильніших отримали грошові призи.

“Ми приємно вражені, що у нас проходить такий фестиваль. Діткам дуже подобається. Дай Бог, щоб у нашій Україні було ще більше таких заходів”, - зазначила учасниця свята Валентина Римська.

Ввечері розпочався концерт за участі місцевих естрадних гуртів. Музичну частину забезпечила церква "Добра новина". Грою на саксофоні створював настрій Віталій Колос з 1-ї  Баптистської церкви міста Шпола. Своєю історією поділилися подружжя Павла та Алли Куценків з села Мокра Калигірка. Створивши дитячий будинок сімейного типу, вони обігріли батьківською любов'ю 17 дітей.  На святі виступила гостя з Києва, автор і виконавиця християнських пісень Анна Поначевна.

“В мене була можливість бувати в різних країнах. В таких країнах, як  Швеція, Германія, щоб влаштувати такі християнські  концерти відкритого плану в центрі міста, потрібно пройти багато бюрократичних процедур. А у нас домовилися з місцевою владою, помолилися і Бог посприяв цьому”, - зазначила Анна.

Голові Шполянської об’єднаної міської територіальної громади Сергію Кравченко за підтримку в організації та проведенні фестивалю від імені ГО Рух Реформації була вручена Подяка. Також за всебічну підтримку заходів, які проводить ГО Рух Реформації на підтримку християнських цінностей в Черкаській області, була відзначена Подякою  керівник соціальних проектів МХП Ірина Ванникова.

На завершення вечора пройшла лотерея. Головними призами стали портативні колонки.

“Інститут сім'ї в кризовому стані. І тому дуже важливо збирати людей, говорити про ці речі, влаштовувати для них такі активності. Ми плануємо і надалі організовувати в Шполі заходи на підтримку сім’ї ”, - зазначив Голова Шполянського міжконфесійного об’єднання церков Віктор Корнієнко

В найближчих планах ГО Рух Реформації розширювати роботу з популяризації християнських цінностей в районах Черкаської області.

 

Фото: Олег Зарубін

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100