реклама

реклама

Електропостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» продовжує радувати черкащан, втілюючи різні соціальноорієнтовані ініціативи. Цього разу несподівану приємність компанія дарує для всіх власників мобільних телефонів, ноутбуків, планшетів, power-банків.

67361994_722667734851375_5001004767787352064_n

16 липня о 13.00 на площі біля Черкаської міської ради буде встановлено лавочку, яка водночас є і підзарядним пристроєм для різних гаджетів. Енергію для підзарядки «лавочка-заряджалочка» бере від Сонця. Тож проект по встановленню енергетичних лавочок у Черкасах – це, відповідно, ще й запровадження у побут жителів обласного центру і енергоощадних технологій.

- Відсьогодні життя у Черкасах стане комфортнішим. Наша компанія дотримується принципів ведення соціальноорієнтованого бізнесу, і тому дбає про покращення умов для городян і гостей міста. Тож сьогодні ми починаємо встановлювати ці суперсучасні лавочки, оснащені сонячними панелями, які водночас слугуватимуть для городян та гостей міста і місцем для відпочинку і підзарядки гаджетів. Ми придбали кілька таких лавочок. Перші дві вирішили розмістити на площі біля Черкаської міської ради та у зоопарку, а решту - в різних куточках нашого чудового міста. Ці лавочки – справжній плід втілення американських технологій і американської якості. Панелі і акумуляторні батареї лавок виготовлені у США. А дерев’яні частини лавочок зроблені з міцної деревини - буку, - прокоментував подію директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут.

Енергетичні лавочки дадуть черкащанам доступ до додаткових джерел живлення і дозволять довше залишатися на зв’язку.

Щиро сподіваємось на те, що антивандальне покриття лавочок, помножене на бережливість та шанобливе ставлення черкащан до речей, які покликані внести у їхнє життя більше зручностей, забезпечить «лавочкам-заряджалочкам» довгий вік служби.

Про це інформує пресслужба ТОВ «Черкасиенергозбут».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 4 15.07.2019 21:52
Це все дуже цікаво, але ще цікавіше, коли «Черкасиенергоз бут» зробить перерахунок платежів, який мав бути ще у травні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Степанич 15.07.2019 15:55
Сцикопіхоту не зженете тепер з цих лавок :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 1 15.07.2019 13:25
а дальше будет увеличение тарифа 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100