реклама
Sucurity Police

реклама

Працівники Водоканалу щоденно проводять ремонтні роботи на водогонах міста. Днями водоканалівці здійснили заміну п'яти засувок системи “батерфляй” на розі вулиць Сєдова-Волкова. На чотири години довелось відключити водопостачання мешканцям  25 навколишніх будинків.

- Нині водопроводи дуже застарілі, особливо запірна арматура. Тому через зношеність, понад 50% засувок потребують заміни. Важливо, що наші працівники встановлюють на водопровідних трубах нові засувки марки “Батерфляй”, які  більш зручніші у використанні, - зазначив головний інженер КП “Черкасиводоканал” Григорій Руденко.

- З початку року  на черкаських в одопроводах замінено більш ніж 50 застарілих засувок на нові, - говорить Григорій Іванович.

Найближчим часом працівники Водоканалу планують замінити близько десяти засувок за адресами: вул. Садова-Різдв'яна, Шевченка-Смілянська, Чехова-Горького. Такі роботи не можливо здійснити під час подачі води, тому на деякий час призупиняється водопостачання в будинки. Про це інформує прес-служба КП «Черкасиводоканал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100