реклама
Sucurity Police

реклама

Індекс споживчих цін у березні 2012 року до попереднього місяця по Черкаській області становив 100,4%, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.

На споживчому ринку в березні 2012 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,4%. Найбільш суттєво (на 4,2%) подорожчали яйця. На 2,1–0,4% підвищилися ціни на фрукти, сало, овочі, хліб, продукти переробки зернових, м’ясо та м’ясопродукти, макаронні вироби, безалкогольні напої. Водночас на 2,2% подешевшало масло. На 1,1–0,2% знизилися ціни на цукор, рис, молоко, олію соняшникову, сири. Алкогольні напої зросли в ціні на 0,7%, тютюнові вироби – на 1,5%.

Ціни (тарифи) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива зросли на 0,4%, що передусім пов’язане з підвищенням плати за квартиру, водопостачання та каналізацію (на 3,4–0,3%).

У сфері охорони здоров’я фармацевтична продукція подорожчала на 0,3%.

Зростання цін на транспорт у цілому на 1,3% в основному відбулося за рахунок подорожчання палива та мастил на 2,6%. Крім того, на 0,5% зросла вартість перевезень пасажирським автодорожнім транспортом.

Разом з цим на 0,5–0,2% знизилися ціни на побутову техніку, аудіотехніку, фотоапаратуру та обладнання для обробки інформації, одяг і взуття.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100