реклама

реклама

Головний офіс «Фрезеніус» у Німеччині скасував рішення про припинення роботи центру в Черкасах. Про це йдеться у листі головного лікаря діалізного центру «Фрезеніус» Володимир Новаківський до пацієнтів, який є у розпорядженні «Прочерку».

Відповідне рішення керівництво «Фрезеніуса» прийняло за наслідками чергового засіданні робочої групи обласної ради під головуванням голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, де був розроблений наступний план дій:

«25 квітня цього року має відбутися сесія обласної ради, на якій розглядатимуться питання фінансування вашого лікування. Позитивне рішення сесії у місячний термін (згідно вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель») дозволить виконати усі процедури, що їх вимагає Закон та 25 травня підписати договір.

За пропозицією Голови обласної державної адміністрації С. Б. Тулуба буде створена комісія (за участі фахівців «Фрезеніуса»), що розглядатиме направлення у подальшому пацієнтів на лікування з урахуванням їх побажання щодо закладу, у якому хворий хоче отримувати діаліз», – йдеться в листі.

«Досягнуте взаємопорозуміння з Черкаською обласною владою та взаємне прагнення співпраці – це дуже хороша новина для усіх нас, а особливо у переддень світлого свята Великодня», – повідомляє головний лікар діалізного центру «Фрезеніус» Володимир Новаківський.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 кактус 13.04.2012 12:07
а офіційний сайт обласної влади і про розвиток космонавтики і про осбб пише, аби тільки не згадували про фрезеніус. Браво Сергій Борисович!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100