реклама
Sucurity Police

реклама

Побудувати нову музичну школу і, таким чином, вирішити конфлікт, який спровокувало намагання «переселити» існуючі музичні класи у приміщення тютюнової фабрики, запропонував на сесії Черкаської міської ради 12 квітня депутат від «Батьківщини» Роман Діскант.

– Я довго думав, де краще навчатися дітям – у старій школі, якій вже понад 100 років чи перенести в нове приміщення. Проаналізував ті вимоги, які висувають батьки і вчителі. Це погане місце розташування, поганий під’їзд, немає де гуляти дітям, приміщення не пристосовані для навчання. Тому я пропоную побудувати нову музичну школу, – звернувся до колег депутат.

Звести її він пропонує в Дитячому парку, на місці колишнього кафе «Сонечко».

– Поруч парк, бібліотека, кінотеатр. Для дітей підходить, є де гуляти. Тим більше, що це центр, гарна транспортна розв’язка, – аргументував він свою пропозицію.

За підрахунками Романа Дісканта, будівництво нової школи обійдеться місту в 5 млн. грн. (площею 1000 кв.м). Натомість, продавши приміщення двох старих шкіл, площею 700 кв. м., місто може отримати 9,8 млн. грн.

– З аукціону навіть продамо дорожче, тим більше, що продавати будемо не зараз, а через 2 роки, коли побудуємо нову школу, – переконував він колег.

Також Роман Володимирович запропонував оголосити творчий конкурс для архітекторів на ескізний проект нового приміщення, а для цього внести зміни до бюджету і виділити 50 тис. на премію за найкращу роботу.

– Я вашу пропозицію поділяю цілком, хоча скептично ставлюся до деяких розрахунків, – прокоментував міський голова Черкас Сергій Одарич. – Але багато депутатів і багато присутніх тут журналістів були учасниками мого спілкування з батьками учнів школи № 2 і колективом. Зокрема, і ця пропозиція там обговорювалася. Але вона викликала категоричні заперечення. Боюсь, щоб вона не вивела демонстрації, і знову будуть ходити, але не до вас, а до мене… Тому я хочу підкреслити, що це ініціатива Дісканта. Ходіть до нього в «111» чи куди до вас ходить? (Очевидно, мер мав на увазі розважальний клуб «111», який пов’язують з ім’ям депутата Дісканта, – ред.).

– Коли вони побачать, що там сучасна школа, пристосовані приміщення… – намагався переконати депутат.

– Ви не мене переконуйте, а їм поясніть. Сходіть, я подивлюся, на які вила вас піднімуть і куди понесуть… – сказав мер.

Однак в результаті голосування колеги не підтримали пропозицію Романа Дісканта виділити 50 тис. грн. на конкурс, а Сергій Одарич зауважив, що над цим питанням ще треба працювати і визначатися.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Ужасть 19.04.2012 20:17
Лучше еще один японский ресторан Йоши! Как это делает Вас однопартиец и владелец пицерии Браво, строя, вторую пивнушку перед кукольным театром
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Ужасть 16.04.2012 17:07
Все на выборы, все голосовать за БЮТ в лице Отца и сына Булатецких имеющих рабовдадение по выращиванию кукурузы в Геронимовке (по образованию булатецкий агроном??? или может бывший директор художественого училища №20 построивший на его територии юношеский пивной генделык "Хобби" хорошее хоби...), Дисконта, строящего не украинский ресторан, а японский пункт продажи японской шаурмы, Овчаренка - строящего напротив детского кукольного театра и 17-й школы и детского садика+памятник а Симоненко - очередную пивнушку...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Фелікс 15.04.2012 16:07
Небезпечна пропозиція!
Це перший крок до "прихватизації" і школи і парку...!
Раціональні варіанти можна і потрібно обговорювати, але не з таким злодієм, яким є нинішній "мер".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 федор принципиальный 14.04.2012 11:59
Цитую коментар:
всё это хорошо, но где взять деньги?
Цитую коментар:
всё это хорошо, но где взять деньги?


в карманах у одарича
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 федор принципиальный 14.04.2012 11:58
одарич не согласился прикинув что от предложения Дисканта ему ничего не капнет когда одаричу перепадало он принимал порой дикие бездарные решения но за ними стояли большие деньги
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Дядя Вася 14.04.2012 06:26
Все это замечательно.Одна лажа- при любом раскладе новый хозяин ,а скорее всего это будет чужак,снесет и Дом траура,и помещение музшколы.Там вырастет хрень,похожая на ту,что напротив.Вот так умирает Старый Город...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 бродяга 14.04.2012 05:33
Это хорошо , что депутат від «Батьківщини» Роман Діскант так свято верит в экономический рост страны под управлением ПР и В.Ф. Януковича. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Секретар 13.04.2012 14:19
Одарич нікому не дасть висловитись - він тютюновозалежни й наркоман, тому не може тримати себе в руках, постійно всіх перебиває та коментує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 коментар 13.04.2012 14:02
всё это хорошо, но где взять деньги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100