реклама
Sucurity Police

реклама

У селі Сушківка Уманського району, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, тривають роботи з поточного середнього ремонту мосту через притоку річки Уманки на автомобільній дорозі Т-24-16 /М-12/-Сушківка-Вільшана-Слобідка-Рогова-Перегонівка на ділянці км 5+560.

67494227_420643848538356_5726250815086133248_o

Працівники підрядної організації закінчили демонтаж старої прогонової будови мосту, монтаж нових залізобетонних плит прогонової будови. Наразі ведуться роботи з влаштування відкрилків мосту.

Поточний середній ремонт мосту передбачає влаштування нової прогонової будови мосту, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

На період виконання робіт з поточного середнього ремонту мосту, проїзд по штучній споруді закрито для усіх видів транспорту. Рух автотранспорту з 20 червня скеровано тимчасовою об’їзною дорогою.

На автодорозі Т-24-16 облаштовано необхідні тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху (відповідно до Схеми об’їзду, погодженої з Управлінням патрульної поліції у Черкаській області). Згідно погодженої з Управлінням патрульної поліції в Черкаській області схеми рух транспортних засобів організовано автодорогою загального користування місцевого значення О 241510 Бабанка-Коржовий Кут-Дубова-Острівець-Рогова з встановленням відповідних дорожніх знаків.

Роботи з поточного середнього ремонту мосту будуть завершені до кінця 2019 року.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100