реклама

реклама

Розробка Стратегії розвитку Черкаської області 2021-2027 триває. Вже створені робоча група у складі 79 осіб та керівний комітет з 10 осіб. Проте нині також важливо залучити до роботи якомога ширше коло представників громадськості, науки та бізнесу. Саме тому Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації запустив онлайн-анкетування.

66976894_2492925890985106_8076012854198665216_n-e1563528402705

Анкетне опитування громадських організацій та наукових установ триває 2 тижні і завершиться 29 липня.

Витративши не більше 5 хвилин, представники громадських організацій області зможуть долучитися до стратегічного планування розвитку області, а для команди розробників – це буде розуміння готовності та спроможності ГО Черкащини долучитися до розробки Стратегії, інформує сайт ОДА.

– Що стосується наукових установ, ми хочемо не лише долучити їх представників до розробки Стратегії, а також зрозуміти сферу наукових інтересів і напрямки наукових досліджень та розробок, які вони здійснюють, чи займаються впровадженням інновацій, чи наявні у них лабораторії, – говорить директор Департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік. – Нам важливо зрозуміти їх потенціал, бажання і готовність співпрацювати з бізнесом. Отримавши інформацію від науковців, ми будемо розуміти з чим ми можемо йти до бізнесу для того, щоб почати діалог та спробувати поєднати інтереси як науковців, так і підприємців.

Анкетування бізнесових структур заплановане у 2 етапи: онлайн-анкета для малого та середнього бізнесу та особисте інтерв’ю з підприємствами.

Співпраця науки та бізнесу важлива, адже саме вона лежить в основі смарт-спеціалізації регіону, – підсумував директор Департаменту.

Заповнити анкети можна за посиланнями:

для громадських організацій https://u.to/qh3WFQ

для наукових установ https://u.to/BmbcFQ

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Тактик 20.07.2019 15:45
З усього видно, що це однобока тратегія розвитку бізнесу, а не комлексного розвитку регіону. Гуманітарна сфера, як завжди, через кому. Хоча, як показує досвід, такі стратегії залишаються на папері з кольоровими діаграмами і таблицями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100