реклама
Sucurity Police

реклама

17 cерпня о 10-00 у мальовничому наддніпрянському Бучаку під Каневом стартує мистецька подія “Барба на Бучаку”, що покликана привернути як можна більше уваги до проблем села Бучак та річки Дніпро.

5429392c5436b71b38815039a5521479_L

Мистецтво врятує це прекрасне місце – вважають організатори.  Цього року темою арт-фесту стане фотографія, адже все в світі є об’єктом для об’єктиву.

Фотографії відомих українських фотографів сформують експозицію. Буде представлена колекція фотоапаратів-музичних інструментів від #PinholieroBanditos - новітнього творчого гурту фотографів, дизайнерів, артистів перформансу, музик. Також буде створена камера обскура, з якої буде зроблена фотографія.

Фестивальні локації також будуть представляти можливості сонячної енергетики, проблеми гідроенергетики, гамак-паті, майстер-клас з живопису від художниці з Донеччини Олени Клочко, майстерню з переробки пластику, перформанси, нічний кінопоказ та музичну програму – виступ київського музиканта Олексія Шманьова та черкаського гурту «Базіліо мав рацію». Також всі гості фестивалю матимуть змогу пройтись з екскурсією околицями с. Бучак, відвідати знамените озеро Бучак, ознайомитись з історичними та природними пам’ятками.

Фестиваль підтримають велосипедисти, що приїдуть з Києва, Черкас та Ржищева.

Про це повідомляє сайт Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100