реклама

реклама

У середу, 24 липня 2019 року, в Черкасах проведуть зустріч з експертом на тему «Медична реформа для пацієнтів: зміни, наслідки та відповідальність». Тематична зустріч відбудеться «під прицілом» кваліфікованого фахівця у цій галузі – Євгена Прилипка. Захід є безкоштовним для всіх охочих дізнатися більше про впровадження й перебіг медичної реформи в Україні. Напередодні проводили он-лайн опитування серед черкасців щодо зацікавленості у темі й бажання почути й розпитати відповідного експерта. Медична тематика перемогла.

медреформа-05

Євген Прилипко – консультант та експерт з питань eHealth, керівник напрямку eHealth ГО «Платформа здоров‘я», директор з розвитку Порталу для пацієнтів EuroMD.com.ua, чинний член ГС «Українська Асоціація «Комп'ютерна Медицина» (УАКМ), а також координатор проекту «Школа Сімейного Лікаря» в межах національної програми «Доступна медицина». У Черкасах він розкриє найбільш актуальні на сьогодні питання впровадження медреформи для пацієнтів. Серед них: види медичної допомоги в умовах реформи та перехідного етапу до запровадження державних фінансових гарантій медичного обслуговування; первинна медична допомога, зокрема програма «Доступні ліки» та е-рецепт; екстрена медична допомога; вторинна (спеціалізована) медична допомога (амбулаторно-поліклінічна). А також обговорить із містянами питання роботи Національної служби здоров’я України (НСЗУ), Центру громадського здоров’я та функціонування програми «Доступна медицина».

«Завдяки тісній співпраці з Реанімаційним Пакетом Реформ ми, як коаліція громадських організацій Черкас, отримали можливість запросити до міста найкращих експертів із комунікацій реформ в Україні. На жаль, ми відчуваємо брак інформації, оскільки в Черкаській області немає потужних громадських організацій, які б працювали у сфері медицини. Опитування показало велику зацікавленість містян у медичній реформі, тому ми активізували свої сили і, попри напружену виборчу ситуацію в країні та й у місті загалом, ризикнули організувати тематичний семінар щодо цієї важливої та водночас нелегкої для всіх теми» - коментує голова ГО «Молода Черкащина» та співголова Коаліції «ОГО-Черкаси» Вікторія Феофілова.

Семінар організовано в рамках проекту «РПР та місцеві коаліції: синергія співпраці», що виконується Інститутом громадянського суспільства спільно з коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ – РПР в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Участь у семінарі може взяти кожен охочий житель міста Черкас та області, потрібно лише зареєструватися на захід за посиланням https://bit.ly/2O3FSPK. Зустріч із експертом Євгеном Прилипком відбудеться 24 липня 2019 року о 13-00 за адресою м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36/1 (Центр розвитку місцевого самоврядування).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100