реклама

реклама

Дмитро Пашковський за фахом юрист. Навчався у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. П’ятнадцять років працював у прокуратурі. Після звільнення звернувся до Смілянського міськрайонного центру зайнятості.

Чоловік вирішив відкрити власну справу: «У центрі зайнятості запропонували цікаві тренінги з бізнес-грамотності. Особливо мені подобалися заняття з основ маркетингової діяльності. Навчався у Смілі, інколи навіть їздив у Черкаський обласний центр зайнятості. До кінця навчання я підготував бізнес-проект та успішно його захистив.»

Пашковский(850)

У 2015 році Дмитру Пашковському було виплачено одноразово допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Пан Дмитро розповідає:

«На даний час у мене близько двадцяти років юридичної практики. Майже чотири роки я працюю адвокатом. Я відчуваю себе вільною людиною: сам собі господар. Звичайно, і відповідальності набагато більше. Але я займаюся тою роботою, яка подобається. Справи бувають різної складності, але головне результат, щоб клієнт був задоволений, а я можу проявити себе, як професіонал. Посмішка на обличчі клієнта в кінці роботи – це те, що мотивує мене допізна засиджуватися вивчаючи судову практику та нове законодавство»

Тетяна Сумська, директорка Смілянського міськрайонного центру зайнятості, коментує: «Отримати одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності може за бажанням зареєстрований безробітний з числа застрахованих осіб віком від 18 років та який не може бути працевлаштований за сприянням центру зайнятості протягом місяця у зв’язку з відсутністю на ринку праці підходящої роботи. Розрахунок такої виплати здійснюється з урахуванням максимального розміру допомоги та мінімального розміру допомоги, встановленого правлінням Фонду, що діє на дату державної реєстрації юридичної особи чи фізичної особи - підприємця. Одноразова виплата допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності здійснюється в межах коштів, передбачених для цього бюджетом Фонду на поточний рік.»

З початку 2019 року 40 смілян взяли участь у тренінгах щодо підприємницької діяльності та відкриття власної справи.

Смілянський міськрайонний центр зайнятості нагадує, що до 29 лютого 2020 року представники малого та середнього бізнесу можуть подати заявку на участь у гранті від програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Програмний запит разом з формою концепції грантового проекту у форматі Word, можна знайти за наступним посиланням: https://drive.google.com/open?id=1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9K0r2Y

Інформація Смілянського міськрайонного центру зайнятості

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100