реклама

реклама

Із бійцем 24-ї окремої бригади 33-річним Олександром Бардалимом попрощалися на Черкащині. 19 липня армієць загинув під Мар'їнкою від ворожої кулі снайпера. За 20 днів боєць мав завершити службу на передовій та повернутися додому, де на нього чекали дружина та 7-річний син.

Олександр Бардалим був мобілізований у 2015-му, згодом залишився служити за контрактом. У складі 24-ї окремої бригади короля Данила командував мотопіхотним взводом. Поховали військовослужбовця в рідному місті Корсунь-Шевченківський.

168775

"Під час того як один з бійців обладнував бліндаж – снайпер його зачепив, відповідно Сашко як командир взводу побіг його рятувати, витягувати звідти, витягнути його не вдалося, коли вони зробили буквально кроків 10 – снайпер взяв на випередження, поцілив уже в Сашка, там поранення було такого характеру, що кровотечу було не зупинити", – розповів військовослужбовець 24-ї бригади "Джаміль".

"Білявенький, красивий хлопець був і ранений, а потом знов пішов. Хороший хлоп, поганий хлопець не пішов би служить і захищати нас", – наголосила сусідка загиблого Лідія Комісарова.

Нагадаємо, 1 липня поблизу Водяного бойовики обстріляли з протитанкового ракетного комплексу санітарний автомобіль. "Хамер" вивозив пораненого із зони ООС. На місці загинув матрос-водій Сергій Майборода. Ірина Шевченко зазнала тяжкого поранення. Медики кілька годин боролися за її життя, проте врятувати не змогли.

Про це інформує 5 Канал

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 житти по хреНовому 23.07.2019 01:07
Хто ще хоче там трохи "покарати" мiсцевих на Донбасi? Багато бажаючих?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Станіслав 22.07.2019 21:03
Вічне спочивання даруй йому, Господи! А Рідним і близьким дай Свою втіху!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкащанин 22.07.2019 13:00
Старшина Бардалим - не просто "армієць ЗСУ", а Герой, який віддав життя за Україну.
Поки всяка шушера "зливала" цю Україну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100