реклама

реклама

Цього місяця для вчителів Черкаської області стартував обласний конкурс, взявши участь у якому педагоги можуть не тільки виграти цінні призи, а й підняти авторитет свого навчального закладу.

Організаторами конкурсу виступили Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників та Всеукраїнський освітній портал «Щоденник.ua», робота якого схвалена МОН (Наказ №1302 від 28.12.2010 та №302 від 1.04.2011).

Конкурс триває з 1 квітня по 15 травня 2012 року. Педагоги Черкаської області вже сьогодні можуть взяти участь у конкурсі. Для цього необхідно:

заповнити головну сторінку навчального закладу на Всеукраїнському освітньому порталі «Щоденник.ua» (контакти, історія навчального закладу, керівництво, адміністрація, новини, інформація, що відображає навчально-виховну та позакласну роботу в школі);

надати доступ до освітнього комп’ютерного функціоналу учням та батькам;

налагодити комунікації між усіма учасниками освітнього процесу (розміщення оголошень, створення інформаційних сторінок, ведення форуму і шкільної газети);

підвищити активність використання ресурсу «Щоденник.ua» шляхом розміщення презентацій, аудіо та відео файлів на особистих сторінках, створення груп, ведення блогів та спілкування між користувачами.

Програма складатиметься з трьох етапів: організаційно-підготовчого (інформування шкіл про початок конкурсу), експертного (участь у конкурсі) та заключного (аналіз і оцінка робіт, оголошення і нагородження переможців).

Заявка на участь надсилається на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду в період з 01.04.12 по 15.05.12.

Більш детально ознайомитися з подробицями конкурсу вчителі можуть в спільноті «Обласні конкурси для педагогів!», яка створена на порталі «Щоденник.ua».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100