реклама

реклама

22-річний черкащанин звернувся до міліціонерів, які патрулювали містом, щоб повідомити про пограбування.

Хлопець розповів, що відпочиваючи в долині Троянд разом із своїм другом та дівчиною, грав на гітарі. До нього підійшли четверо невідомих осіб і, погрожуючи фізичною розправою, відібрали в нього музичний інструмент.

Потерпілий детально описав правоохоронцям зовнішність зловмисників та вказав їхній приблизний напрямок руху.

Наряд автопатруля відразу розпочав пошуки злочинців, перевіряючи двори багатоповерхових будинків, дитячі та спортивні майданчики, де в вечірній час зазвичай збирається молодь.

До поля зору правоохоронців потрапило четверо осіб, які сиділи на лавочці. За описом вони були дуже схожі на грабіжників. Коли міліціонери підійшли до хлопців, то помітили, що поряд з ними знаходиться гітара.

Чотирьох 21-річних хлопців затримали та доставили до Соснівського райвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин події.

Наразі речові докази вилучено. Вирішується питання про порушення кримінальної справи стосовно зловмисників за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) та обрання міри запобіжного заходу.

За скоєння цього злочину законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100