реклама

реклама

КП «Спортивний комплекс «Будівельник» відзначила «зіркою якості» Всеукраїнська рейтингова програма, що визначає лідерів в області виробництва високоякісних товарів та послуг лише на підставі офіційних даних Державних органів статистики України.


Підприємство визнано за незмінно високу якість та досягнення переваги у бізнесі серед підприємств, які працюють в Україні згідно з КВЕД 92.62.0 «Інша діяльність у сфері спорту».

«Будівельник» як лідер галузі отримає експертний висновок із засвідченням «Кращий спортивний комплекс 2011» та право використання логотипу «Зірка якості» для інформування споживачів та партнерів щодо статусу.

Церемонія відзначення кращих підприємств країни відбудеться спільно з Всеросійським бізнес-рейтингом 18-21 травня у Москві, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Місія проекту «Національний рейтинг якості»

- визначати та показувати суспільству хто є хто у сфері виробництва високоякісних товарів та послуг,

- сприяти визнанню кращих та стимулювати інших щодо випуску високоякісної продукції, показуючи приклад кращих.

Це єдина в Україні неупереджена, комплексна, об’єктивна, прозора система, що визначає підприємства-лідерів в області виробництва високоякісних товарів та послуг на основі принципу ранжирування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) усіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності.

Національний Рейтинг Якості служить інструментом досягнення великої мети – входження України до 2040 року в «Золотий Мільярд» – планетарний клуб, вступ до якого можливий не за запрошенням, а за результатом діяльності держави в розвитку економіки, забезпеченні високого рівня життя та добробуту громадян. Експертний висновок Національного Рейтингу Якості товарів та послуг відповідає European Standart Rating.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Погляд 18.04.2012 17:34
А що поганого??? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Масон 18.04.2012 15:22
Наши отжигают!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Оксана Колісник 18.04.2012 12:49
Ну повний апофігей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100