реклама

реклама

Мерія Черкас запрошує молодих активних небайдужих жителів міста ознайомитись із її роботою «зсередини».

У громадян буде можливість прослідкувати за рухом документів у міськвиконкомі, побачити, які саме звернення надходять і які відповіді готують чиновники. Жителі міста зможуть проаналізувати якість самих звернень та відповідей на них. Ознайомлення розпочнеться у понеділок 23 квітня. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Даємо громаді незвичну можливість з одного боку пройти «практику» у мерії, побачити, як усі звернення заходять до виконкому і що далі з ними відбувається, а з іншого – стати своєрідними аудиторами і перевірити, наскільки ефективно й правильно чиновники ці звернення вирішують, – зазначає керуючий справами виконавчого комітету Микола Кудрявцев. – Сподіваємось, у результаті такої співпраці із громадянами отримаємо пропозиції щодо вдосконалення нашої роботи.

Усі охочі повинні попередньо записатись за телефоном 36-01-62, 36-01-76 або написати листа на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце навчання чи роботи, досвід громадської діяльності, контактний телефон.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100