реклама

реклама

Влада не підтримуватиме Богдана Губського як кандидата на вибори від Лівобережжя Черкащини. Такі прогнози можна знайти у матеріалі «Української правди». Йому влада протиставляє Антона Яценка, народного депутата від Партії регіонів.

«Один з округів, який включає Золотоношу, Канівський та Чорнобаївський райони, багато років «пестив» відомий латифундіст Богдан Губський. Зараз він розгортає там свою виборчу кампанію. Але статус провладного кандидата він не отримав – це «звання» було закріплено за іншим перебіжчиком із БЮТ Антоном Яценком. Якому свого часу саме Губський склав протекцію до списку Тимошенко», – ідеться у матеріалі «Української правди».

Також серед прогнозів є і такий, що округ Губського збираються «перекроїти», тож він втратить частину «відгодованого» електорату.

«Тож на Черкащині можна очікувати гостросюжетні змагання: «земельна мафія» проти «тендерної мафії», – розмірковує автор матеріалу.

Свого часу ЗМІ характеризували Антона Яценка як «хрещеного батька тендерних схем» чи «батьком тендерної мафії», оскільки його звинувачували в розробці тіньових схем під час проведення державних закупівель. Нині він голова підкомітету з питань регулювання ринку державних закупівель, державного замовлення, конкурсів та діяльності державних підприємств комітету Верховної Ради з питань економічної політики.

Як і Губський, Антон Яценко потрапив у Парламент в списках БЮТу, але потім змінив свої політичні переконання.

Щодо Губського, то за рейтингом журналу «Фокус» він увійшов у ТОП-100 найбагатших українців. Нині активно впроваджує різноманітні соціальні проекти на Черкащині.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 s 19.04.2012 16:56
Какая отвратительная .....)))) :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Володимир 19.04.2012 15:30
Цитую прихильник Греся:
Вони нехай між собою розбираються,а депутатом оберуть Анатолійовича.

Угу! Шанси у нього просто "офігенні".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 прихильник Греся 19.04.2012 14:13
Вони нехай між собою розбираються,а депутатом оберуть Анатолійовича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 МАРГО 19.04.2012 14:00
І які ж тут змагання? Яценко - технічний кандидат Губського. Тулуб те ж Одарича в мери начебто не підтримував... Те що він не провладний офіційно кандидат - тільки плюс на виборах. А після виборів я наче бачу, як Губський іде в опозицію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100