реклама

реклама

У Харкові перед будівлею обласного апеляційного суду, де сьогодні Київський районний суд Харкова розпочав попереднє слухання справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», проходять мітинги прихильників та противників екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Фото - www.mediaport.ua

Фото - www.mediaport.ua


Як повідомляв уранці кореспондент УНІАН, на площі Руднєва, де розташовано суд, проходять одночасно кілька масових акцій. По периметру будівлі суду щільним кільцем вишикувалися працівники міліції.

Безпосередньо біля суду проходить акція противників Ю.Тимошенко. У ній беруть участь близько 2 тисяч осіб. Люди тримають державні прапори, транспаранти з написами: «Юля, лечись у нас! Заграница тебе не поможет», «Юлины руки ничего не брали, Юлины руки не крали, они только цены на газ поднимали», «Харьков – харьковчанам, а не Юлькиным фанам». Учасники акції також скандують: «Юлю пожизненно на нары!», «Юлю из камеры люкс в общую тюрьму!».

На відстані близько 100 м від будівлі суду проходить акція протесту прихильників Ю.Тимошенко, у якій беруть участь близько 2 тисяч осіб, серед яких і черкащани (автобуси з її прихильниками з різних регіонів України продовжують прибувати). Люди тримають державні прапори, символіку БЮТ, «Батьківщини», прапори партій «Фронт Змін», «Наша Україна», УНП. Учасники акції вимагають об’єктивного розгляду порушених проти Ю.Тимошенко кримінальних справ.

Обидва мітинги розділені кордоном міліції.

Фото - www.mediaport.ua

Фото - www.mediaport.ua

Як повідомляв УНІАН, 29 березня прокуратура Харківської області направила до Київського райсуду Харкова кримінальну справу щодо ЄЕСУ.

Ю.Тимошенко у справі ЄЕСУ судитиме 36-річний суддя Костянтин Садовський.

За інформацією прес-центру СБУ, Ю.Тимошенко, яка очолювала корпорацію у 1995-1997 роках, «обвинувачується в організації ухилення від сплати податків на загальну суму понад 4,7 млн. грн., розкрадання і замаху на розкрадання бюджетних коштів шляхом незаконного відшкодування більш як 25 млн. грн. податку на додану вартість, службовій підробці і в ухиленні від сплати 681 тис. грн. прибуткового податку. Методом розкрадання бюджетних коштів було упровадження корпорацією ЄЕСУ фінансової схеми заховання валютної виручки з використанням підконтрольних офшорних компаній».

Разом з тим, німецькі лікарі, які проводили медогляд Ю.Тимошенко, а також її адвокати заявляють, що стан здоров’я не дозволяє екс-прем’єру брати участь у судовому засіданні.

За даними Державної пенітенціарної служби, Ю.Тимошенко написала заяву про відмову брати участь у судовому засіданні щодо ЄЕСУ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #18 Оксана Колісник 23.04.2012 09:08
Цитую Ужасть:
Цитую Оксана Колісник:
[quote name="Ужасть"][quote name="кактус"]а такі як Ужасть,

я, думаю, Ви йому просто заздрите. Б
Женщины для меня святое, Поэтому отвечаю не как женщине, а просто ДОПЫСУВАЧУ :-) Я не буду отчитываться чего я достиг и чего бы еще мог достичь... )
Щодо останнього "мог би". То одна моя знайома мені сумно якось розповідала, хто ій коли пропонував (ну "ето самоє") і кому вона не дала. То ж і з Вами те саме. І, якщо Ви соромитеся назватися, то й досягнення Ваші... Скажімо так, вельми сумнівні. То ж - розважайтеся, тільки в міру і не треба нам тут "бла-бла".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #17 Сергій з Кривалівки 22.04.2012 10:59
Ужасть! Я подивлюсь твої коменти, коли поміняється влада в місті і країні... А після виборів це буде обов"язково - в той чи інший спосіб!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #16 Симон 22.04.2012 10:44
Цитую Дядя Вася:
Шановний Українець,щось робити аби робити-це ще одна ознака того,хто бігає з гори.І що ж конкретно зробив Булатецький?Людину телесує,бо дуже хочеться у ВР.То турнікет,то майка,то в кожну хату по шведу...Кактус,а майка-це лакмус.Людина,яка патякає аби рот провітрити-це таке собі.

Браво. Ви настільки влучно сказали про суть бурхливої "діяльності" Булатецького - Людина,яка патякає аби рот провітрити.
+1000000000000000 00000000000%
Та подумує, а може ще і в депутати В.Ради пролізу??? Проліз же Єресько, Пачесюк..а я що, гірше??? Хоча, про Пачесюка все ясно, сьогодні завгари у ціні :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #15 Nazar Obidzinski 21.04.2012 23:05
До Ужасті.
Можливо й багато чому навчились за життя. Всяким премудростям аналітики, філософії, менеджменту, бути успішним...
А українську не пробували вивчити? Все ж в Україні живемо.
От тільки не треба про двомовність і вимоги поважати й ваші права: матеріал набрано українською, коментарі також писані по-українськи. Тож, тут вбачається лише неповага Ужасті до решти дописувачів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #14 Марія 21.04.2012 17:37
Підтримую. Молодці.Натупного разу обов"язково буду там.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Ужасть 20.04.2012 19:33
Цитую Оксана Колісник:
[quote name="Ужасть"][quote name="кактус"]а такі як Ужасть,

я, думаю, Ви йому просто заздрите. Б
Женщины для меня святое, Поэтому отвечаю не как женщине, а просто ДОПЫСУВАЧУ :-) Я не буду отчитываться чего я достиг и чего бы еще мог достичь... Хоть я прожил немного, но я прошел, увидел и достиг гораздо больше многих здесь опонирующих. Я всю жизнь работал с людьми и немного научился в них разбираться, а тем более знаком с некоторыми людьми, которые знают не понаслышен тех персонажей о которых имеем честь писать, Мне есть чем гордиться в жизни, есть моменты за которые стыдно... НО с учетом того, о чем я сказал выше, я высказываю свою личную позицию как гражданин Украины. И у меня болит сердце от двуликих янусов, сначала целовавших Черевка, а теперь его опонентку, Тимошенко. Не люблю проституток от политики 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Дядя Вася 20.04.2012 16:09
Ларисо,все було б добре,якби свій коментар Ви не закінчили словами "причому без матеріальної винагороди".Це геройський вчинок для справжньої опозиції,що й казати. ;-) А майки тепер у кольорах піратського прапора?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #11 Лариса 20.04.2012 12:48
Так майже вся делегація Черкащан була в майках Юлі - волю, просто ми перщі в Харків приїхали в 5й ранку, ще було холодно і майки, в том числі і в Булатецького були під курточками, в день всі ходили в майках, зроблених в Черкасах. Доречі булатецький не в "кожані" їздив а в звичайному пуховику.
А ви сидіть і пишіть побрехеньки перед компьютером , а більше 50 ти черкащпан(це тільки з міста) поїхали в Харків, причому без матеріальної винагороди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #10 Оксана Колісник 20.04.2012 10:37
Цитую Ужасть:
Цитую кактус:
а такі як Ужасть,

Кактус!
Тулуб?... Тулуб... булатецкого ...!!!! ...!!!???? ... булатецкий???? ...???
Тьфу...!!!!
"Ужасть", не записуйте мене у фанатки М.І.Булетецького (він це Вам підтвердить), але я, думаю, Ви йому просто заздрите. Бо, вочевидь, самі прагнете публічності, і навіть, припускаю, маєте відповідні риси, здібності, аби отримати справжнє громадське схвалення. Але... Певно, Ви зробили якусь дуже прикр життєву помилку, погодившись на роботу (і зарплату), яка унеможливлює Ваші таку бажану самореалізацію. І Вам це так допікає, що Ви просто ціпенієте(оно скільки знаків оклику/питання!), підбираючи для всіх свої опонентів найдошкульніші епітети, шукаючи способи їх приниження (он і прізвище Булатецького з малої літери аж 2 рази написали, Тулуба - великої ж). А якщо б Вашу енергію та здібності та в "мирних цілях" - не думали, не пробували? Виходьте з відкритим забралом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #9 Оля 20.04.2012 09:56
Молодец Булатецкий! Так держать!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100