реклама
Sucurity Police

реклама

Кримінальне провадження відкрито за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. В результаті ДТП три особи загинуло, дев’ять осіб отримали ушкодження різного ступеня тяжкості.

Chornobay_3

Про це повідомляють у поліції Черкащини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась на виїзді з смт Чорнобай між автомобілем «Daewoo Lanos» та рейсовим автобусом «Богдан», сполученням «Миргород-Черкаси». Внаслідок зіткнення водій та два пасажира автомобіля «Daewoo Lanos» загинули. Один пасажир легковика та вісім пасажирів автобуса отримали ушкодження різного ступеня тяжкості.

За даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Chornobay_1

Chornobay_2

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 3 та 9 19.08.2019 16:02
Скільки поколінь ще вимре , скільки людей ще загине в ДТП , поки дойде , що дорога повинна бути розділена , та ніяких зустрічних смуг не повинно бути . Так , аварії все одно будуть , але не такі тяжкі, бо тяжкі наслідки має аварія саме з лобовим зіткненням .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100