реклама

реклама

Пам’ятники пошкодили троє місцевих неповнолітніх хлопців. За фактом наруги над могилами відкрито кримінальне провадження.

Naryga_1

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення, що на одному із сільських кладовищ району невідома особа пошкодила пам’ятники, повідомляє ГУ НП у Черкаській області. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду місця події, поліцейські нарахували 15 пошкоджених пам’ятників. За вказаним фактом Золотоніським відділом поліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Naryga_2

Під час проведення оперативних заходів в рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановили, що пам’ятники пошкодили троє місцевих неповнолітніх хлопця, які мешкають в даному селі. В присутності батьків хлопці зізналися у вчиненому, але чому так вчинили не пояснюють.

Naryga_3

За вказаним фактом працівниками ювенальної превенції Золотоніського відділу поліції проводяться заходи по складанню на батьків малолітніх адміністративних  матеріалів за частиною 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Naryga_4

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100