реклама

реклама

24-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння порушував публічну безпеку і порядок в гуртожитку, на що отримав зауваження від сусіда. У відповідь молодик наніс останньому тілесні ушкодження молотком.

Cherkasy_debosh_18.08.2019

Близько вісімнадцятої години вечора на спецлінію «102» надійшла інформація про бійку в гуртожитку по вулиці Толстого. Негайно на місце події прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в Черкаській області.

Поліцейські припинили протиправні дії та затримали агресивного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння. За словами очевидців, він поводив себе зухвало та неадекватно, а коли один із мешканців зробив йому зауваження, той пошкодив вхідні двері його помешкання та наніс удари молотком в область голови. Постраждалого шпиталізовано.

Затриманого правопорушника, 1995 року народження, доставлено до Черкаського ВП.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 клоуны 20.08.2019 09:36
Опять эти фейки от полиции . Забыли молоток возле него на асфальте положить , чтобы точно уже быдло тупое поверило :lol: :lol: :lol: . Таких фейков можно пачками клепать хоть каждый день , например сфотографироват ь кирпич , разлить томатную пасту , рядом показать лежащего на земле какого-то алкаша с наручниками и сказать что он только что совершил убийство .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100