реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко зустрівся із представниками депутатського корпусу обласної ради. Це перше спільне засідання, яке відбулося після призначення очільника області Президентом України.

На початку зустрічі Ігор Шевченко наголосив, що налаштований на конструктивну співпрацю із кожним депутатом обласної ради.

– Ми маємо спільно створити сприятливий клімат та здорову атмосферу для продуктивної роботи. Я готовий до співпраці із кожним представником депутатського корпусу. Тільки так ми покажемо інвесторам, що тут люди дивляться в одному напрямку і готові до розвитку. На Черкащину обіцяв приїздити Президент не рідше, ніж 2 рази на рік. Нам має бути не соромно за нашу роботу і результати, – звернувся до депутатів обласної ради Ігор Шевченко.

IMG_20190820_180721_979

Також додав, що на пропозиції та проблеми народних обранців реагуватиме першочергово, оскільки саме їм довірилися черкащани з усієї області.

Продовжуємо працювати не залежно від того, будуть вибори, чи не будуть. Вирішуватимемо поточні важливі для області питання, – додав Шевченко.

На засіданні депутати порушили тему ремонту доріг в області, оскільки саме воно є найбільш актуальним по всій території.

Очільник Черкащини у свою чергу зауважив, що не може і не буде відповідати за дорожні справи попередників.

– Зараз складно обговорювати це питання, бо по суті і предмету обговорення немає. Доріг в області просто немає. Погоджуєтесь? Я не можу і не буду нести відповідальність за дії попередників. Є плани на наступний рік і на залишок цього року, їх озвучимо згодом. Зараз для мене болюче і на часі питання заступників, тому що вирішувати накопичені роками проблеми одноосібно не можливо фізично.

19 серпня Президент Володимир Зеленський розпорядженням звільнив ще дванадцятьох голів райдержадміністрацій Черкащини. Депутати облради висловили занепокоєння, адже важливо, щоб попри відсутність керівництва поточні проблеми вирішувалися.

Також народні обранці запитали в голови ОДА, чи має він пропозиції щодо кандидатури на посаду голови обласної ради. Ігор Шевченко запевнив, що підтримає того, хто зможе конструктивно працювати і знайти діалог із усіма фракціями депкорпусу.

Додамо, що наступне сесійне засідання заплановане на 6 вересня, інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ірина 22.08.2019 08:12
Якби ще новий голова приїхав в Чорнобай, сидимо без води другий день.Просимо і редакцію Прочерку допомогти, другий день нема води , сьогодні відключають світло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Роман 21.08.2019 20:23
От маладєц! Є дороги - є проблема, нема доріг - нема проблеми! І відповідальност і не нестиме, бо, нібито, папєрєднікі розвалили. От же ж маладєц!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100