реклама
Sucurity Police

реклама

31 співробітнику міліції вручили сертифікати про проходження курсу підготовки з англійської мови для персоналу УМВС України в Черкаській області.

Вручення сертифікатів відбулося в присутності начальника УМВС в Черкаській області генерал-майора міліції Валерія Дернового, заступника начальника УМВС, начальника громадської безпеки УМВС України в Черкаській області Івана Корсуна, директора Департаменту персоналу Державної прикордонної служби України генерал-полковника Михайла Коваля, начальника Навчального центру Івана Момота, голови обларади Валерія Черняка та владики Софронія.

Працівники міліції протягом 2,5 місяців опановували іноземну мову в рамках підготовки до Євро-2012 разом з досвідченими фахівцями Навчального центру Державної прикордонної служби України, які вже в грудні минулого року успішно підготували першу групу правоохоронців до футбольного чемпіонату.

Під час проведення занять фахівці Навчального центру намагалися максимально відтворити ситуації, які можуть виникнути при спілкуванні з іноземцями. Під час курсу навчання правоохоронці отримали всі необхідні знання та навички, які дозволять їм в подальшому повноцінно спілкуватися, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Ужасть 20.04.2012 18:51
Я не понял, так они выучили английский, или намагалися максимально відтворити ситуації, які можуть виникнути при спілкуванні з іноземцями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сашко 20.04.2012 11:05
Так, мент, що говорить англійською, це рідкісний експонат. На таких і побігли дивитися Черняк і компанія.
Непогано було б подивитися на цих суперкопів по "Росі" в прямому ефірі. Нехай їх викладач англійської щось попитає. Впевнений, що буде весело.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дядя Вася 20.04.2012 08:50
Ай да заголовочок! Красава!"Можно,конечно,и зайца научить курить..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Alex 20.04.2012 08:28
- Can I see your officer ID?
- o_O ...?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100