реклама

реклама

Учора з навчальним візитом у Шполянській міській ОТГ побували дві об’єднані громади Черкащини — Медведівська сільська ОТГ (Чигиринщина) та представники Катеринопільської селищної ради (громада перебуває у процесі утворення). Подорож представникам ОТГ організувало Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України (АМУ) маючи на меті отримати корисну інформацію та досвід.

69004253_774349316316120_237564850279022592_n

Відрадно, що Шполянську ОТГ з подібними візитами навідують не вперше, і це характеризує нашу громаду з кращого боку. Від початку об’єднання міська ОТГ прийняла у себе чимало гостей із громад не лише Черкащини, а й представників інших областей.

Зустріч міського голови Шполянської ОТГ, Сергія Кравченка та керівників профільних відділів об’єднаної громади розпочалась за круглим столом у сесійній залі міської ради. Загальну характеристику та програму розвитку міської ОТГ презентувала гостям начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, Наталія Коваль. Далі зустріч перейшла у формат запитання-відповіді. Шполянські владці поділились напрацюваннями із колегами у сфері розвитку і підтримки ЖКГ. Зокрема, гості зацікавились створеним у громаді комунальним підприємством «Муніципальна інспекція» та відзначили, що така установа, яка контролює і забезпечує правопорядок надто важлива для підвищення рівня законослухняності та моральної культури громадян.

Далі делегація відвідала Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який функціонує у Шполянській ОТГ трохи не два роки, міський дитячий парк, міський заклад дошкільної освіти №1 «Ялинка» та село Скотареве, яке увійшло до конкурсної п’ятірки «Неймовірні села України».

Колеги із сусідніх ОТГ почули від очільника Шполянської ОТГ, Сергія Кравченка корисні поради, які є пріоритетними для нього самого та команди на шляху розвитку успішної громади — не боятись робити впевнені кроки і змінювати на нове щось звичне для всіх, брати до уваги поради фахівців і колег з якими працюєш, прислухатись до кожного жителя громади, навіть якщо це неприємна критика, не зосереджуватись на невдачах.

- Ми йшли на відповідні посади, аби не нам було комфортно, а щоб змінити життя жителів громади на краще!, - підсумував міський голова.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100