реклама

реклама

dorogggg Через неякісний асфальт частину доріг у Черкасах ремонтуватимуть заново. Низька якість українського бітуму, а відтак і асфальтного покриття стала неприємним сюрпризом для черкаських комунальників. А проявилася вона уже після початку експлуатації нового асфальту, який був прокладений торік.  За словами голови бюджетної комісії Черкаської міської ради Сергія Отрешка, не в останню чергу і через це була розірвана угода з генпідрядником. Тож із отриманих 17,5 млн. грн. авансів 12,5 він повернув до бюджету як невикористані кошти.

Загалом же, із 60-ти мільйонів гривень, які міський бюджет Черкас отримав на ремонт доріг від продажу муніципальних облігацій, торік використали 5. За цю суму проклали нижній шар асфальту на ділянках вулиць Котовського, Ільїна, Хрещатик та майже завершили прокладання мережі зливової каналізації на вул. Козацькій. Цієї весни «полатали» частину ям на вулицях Громова, Благовісна, бульварі Шевченка.

Попри декларації мерії про те, що вже навесні ремонт доріг триватиме «повним ходом», особливої активності жителі міста не бачать. Головна причина: застарілі проекти і необхідність їх коригування. А ще роботи уповільнює необхідність прокладання зливової каналізації. Про перспективи появи у місті якісних відремонтованих доріг, читайте незабаром у інтерв’ю Сергія Отрешка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Оксана Колісник 21.04.2012 09:04
Я знову сміюся! Це ж треба: "Низька якість українського бітуму, а відтак і асфальтного покриття стала неприємним сюрпризом для черкаських комунальників". Це, вибачте, для "ньюзмейкера" сюрприз, а комунальники (робітники) одразу казали, що матеріал - л...но! А хтось там в цей же час аж розривався про супер-пупер технології розповідав. Прес-служба зі штанів-спідниць вискакувала. Якісь асфальтовкладач і з "проморейсами" містом каталися... А у Черкасах взагалі є міський голова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Читач 20.04.2012 11:56
Як ви вже надоїли своїми виправдовування ми,обіцянками,п оясненнями і т.д. Угрохали 5 лимонів і що?! ДЕ РЕЗУЛЬТАТ????? Де той асфальт по вул.Ільїна??!?!?!?
Ви хоч самі вірите в те що чіпляєте людям на вуха? Запитайте у водіїв,які їздять вашими "відремонтованим и" дорогами, чи вони задовільні,чи влаштовують вони жителів? Вас громадська думка не цікавить? А й справді, навіщо вона - головне щоб суми "витрачені на роботу" збігались!ГАНЬБ А ВАМ, "шановні"!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 федор принципиальный 20.04.2012 11:51
интересно наверняка никто не наказан никого не лишили премии смыло асфальт в канализацию все потирают руки не из своего кармана убрать из города бездарных горе руководителей будет город и с дорогами тротуарами чистый ухоженный областной центр
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 20.04.2012 10:25
Тобто за потрачені 5 млн. грн. не неякісний ремонт доріг ніхто не відповість. Крім того генпідрядник безкоштовно користувався 12,5 млн. грн. декілька місяців. а міський бюджет в цей же час сплачуе % за продані облігації. Якщо покласти 12,5 млн. в банк на депозит під 20 % отримали б 208 тис грн. % в місяць та помножити на кількість місяців котрими генпідрядник киристувався отримаємо суму ... ???? Контролюючі органи АУУУУУУУ Ви де ????? Мабуть в тумані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100