реклама
Sucurity Police

реклама

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що до міської лікарні з ножовими пораненнями доставлений 25-річний місцевий житель.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, того дня дівчина разом із своїм чоловіком після служби в церкві зустріли давнього товариша і запросили його в гості. Випивши, молодий чоловік почав підозрювати свою дружину в зраді із запрошеним товаришем. Між хлопцями виникла бійка. Господар заподіяв гостю тілесних ушкоджень, а потім, схопивши ніж, пішов з’ясовувати стосунки з дружиною.

Товариш кинувся на порятунок дівчини: намагався заспокоїти її чоловіка та відібрати у нього ніж. У результаті цього господар отримав шість ножових поранень. Товариш викликав швидку допомогу і міліцію і, коли приїхали правоохоронці, у всьому зізнався.

З тілесними ушкодженнями, які згідно довідки спеціаліста, належать до категорії тяжких, потерпілого доставили до міської лікарні, а його товариша – до Смілянського міськвідділу міліції. Як з’ясувалося пізніше, останній вже мав судимість за скоєння злочину.

Наразі речові докази вилучено. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Остаточну міру покарання визначить суд, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100