реклама
Sucurity Police

реклама

Якщо підгодовуючи виборців в окрузі, кандидати в депутати не порушують закон, то до таких ініціатив Віце-прем’єр Сергій Тігіпко ставиться позитивно. Про це він заявив у п’ятницю на прес-конференції у Черкасах.

– Я такий, що проводив би вибори через рік. Хай би ремонтували школи і так далі. Але коли почнеться передвиборча кампанія, то тут вже і влада і ви повинні жорстко це контролювати, – зауважив журналістам Сергій Тігіпко. – Адже закон забороняє включати ті механізми, які будуть впливати на голосування людей. Так визначився законодавець. Все інше можна розцінювати як благодійництво. Ті, хто має гроші, повинні ними ділитися.

Крім того, Сергій Тігіпко згадав, як був депутатом-мажоритарником по виборчому округу в Павлограді.

– І я можу сказати, що роздавай, не роздавай, а люди всім дякують, а після цього голосувати будуть по-своєму. Тому це не спрацює. З людьми треба зустрічатися, говорити, пояснювати якісь моменти. Багато популізму не пройде, тому що вже багато чого люди чули і бачили…Тому що б не говорили - конкретну справу треба робити, - підсумував Тігіпко.

Наприкінці прес-конференції Сергій Тігіпко зауважив, що сам незабаром їздитиме по різних областях України, агітуючи за Партію регіонів.

– Вибори почнуться, буду їздити більше. Буду агітувати за свою партію - Партію регіонів, - підкреслив Сергій Тігіпко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 О.ЧУПРИНА 21.04.2012 21:44
Хочеться хоча б 15-20 хвилин публічно подискутувати з Сергієм Тігіпко під час його агітації за Партію регіонів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100