реклама

реклама

Працівники міліції Черкаської області та військовослужбовці військової частини внутрішніх військ МВС України 20 квітня на території Черкаського аеропорту працювали над спецоперацією під умовною назвою «Хвиля» в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».

Командно-штабні та тактико-спеціальні навчання проводились в два етапи. Перший етап проводився в клубі УМВС України в Черкаській області, де були відпрацьовані теоретичні навички дій керівництва та особового складу УМВС в особливих умовах.

Для координації дій та надання практичної допомоги по організації проведення навчань зведеного загону УМВС України на навчання прибув заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України полковник міліції Борис Олександрович Нікулушкін.

Відкрив навчання начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий.

Практичний етап навчань проходив на території Черкаського аеропорту. Міліціонери відпрацьовували ситуацію, яка може виникнути під час проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012»: розбурханий натовп невдоволених вболівальників намагається організувати масові заворушення та порушити громадський порядок у місцях великого скупчення людей, наражаючи на небезпеку оточуючих.

Загін правоохоронців поділили на спеціальні групи, кожна з яких мала своє завдання. Розпочалася робота із розтлумачення законів та попередження фанатів про те, яка відповідальність настає за ті дії, які вони скоюють.

Потім серед натовпу виявили підбурювачів порушення громадського порядку. Далі розпочали роботу слідчо-оперативні групи та групи документування. Коли фанатів оточили, їх виокремили на групи та затримали найактивніших з них. Після цього натовп заворушення поступово припинилися, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 андрей 23.04.2012 11:33
це підготовка до виборів і до заспокоєння незадоволених українців фальсифікаціями на виборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100