реклама
Sucurity Police

реклама

Реалізація соціальних ініціатив Президента дозволить суттєво посилити соціальний захист найбільш вразливих верств населення. Про це Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив під час робочої наради з керівництвом обласних і районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Черкаської області.

«Економічне зростання дозволить нам вже з травня цього року підвищити пенсії майже для 9 мільйонів пенсіонерів на сто гривень. Питання осучаснення пенсій вже давно назріло. Сьогодні ми змогли підійти до його вирішення», – зазначив урядовець.

За словами Сергія Тігіпка, значне збільшення виплат цього року отримають також інваліди та ветерани війни, сім’ї загиблих та померлих учасників війни та інші найменш захищені українці.

Одним із ключових заходів, спрямованих на забезпечення економічного зростання, Сергій Тігіпко назвав прийняття нового закону про зайнятість, який пропонує європейські підходи до подолання безробіття.

«Цей закон має вирішити проблему зайнятості найбільш вразливих верств населення. Зокрема, це 20% молодих людей, які не можуть знайти роботу, 40% випускників навчальних закладів, які змушені працювати не за спеціальністю, 30% безробітних працездатного віку, котрі проживають в сільській місцевості, а також люди віком понад 45 років, які мають труднощі із працевлаштуванням. Нам потрібно першочергово вжити необхідні заходи, аби ці категорії громадян стали на ринку праці конкурентоспроможними», – наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Сергій Тігіпко підкреслив, що посилення соціального захисту населення і надалі залишатиметься головним завданням Уряду. Про це повідомляє прес-служба Віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 О.ЧУПРИНА 21.04.2012 22:08
Будемо лікувати,чи нехай живуть"? Народу України доцільніше буде достроково звільнити нинішніх керманичів від обов"язків надавати нам "управлінські послуги". Можна навіть платити їм зарплату аж до виборів нової Верховної Ради.Тільки нехай нічого не роблять. Так буде ДЕШЕВШЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 О.ЧУПРИНА 21.04.2012 21:57
Щойно повернувся з одного з районів Київської області який пстраждав від аварії на ЧАЕС.Родичі розповіли,що їм уже щомісяця не платять 1000 грн. чорнобильських."Щоб вони усі повиздихали так,як тут здихаємо ми"-таке довелося чути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100