реклама

реклама

255 молодших сержантів, випускників Оршанецького навчального центру Державної прикордонної служби України,  поповнять цього року прикордонні війська. Серед них майже півсотні чарівних дівчат, повідомляє газета «Черкаський край».

Як повідомили журналісту у прес-службі навчального центру, хоча відбір дуже суворий, але охочих стати прикордонниками не бракує. На одне місце зазвичай претендують три-чотири особи. Нарівні з хлопцями на службу охоче йдуть і представниці прекрасної статі. Із понад семисот курсантів центру більше чверті — дівчата. Вони, до речі, не мають ніяких поблажок і нарівні з чоловіками витримують значні фізичні навантаження під час піврічного навчання.

Крім гідної зарплати й успішної кар’єри, дівчат також приваблює можливість влаштувати особисте життя. Під час навчання вони часто знаходять свою «половинку». Нинішні випускники служитимуть на заставах і відділах у всіх куточках України. Та найбільше їх, у зв’язку з проведенням «Євро-2012», нестимуть службу в пунктах пропуску, через які «проходитимуть» футбольні вболівальники з інших країн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100