реклама
Sucurity Police

реклама

Сім нових світлофорів, встановлених за кошти міського бюджету, вже працюють у тестовому режимі: протягом 10 днів мигатиме лише жовтий колір. Це необхідно для того, аби привчити водіїв, що на цих перехрестях працюватимуть світлофори.

Передбачається, що з 25 квітня поетапно кожен новий світлофор запрацює у звичайному режимі. Загалом було встановлено сім світлофорних об’єктів: на  вул. Смілянській (біля ринку «Фермерський» ), на вул. 30 років Перемоги (поворот до Центру матері та дитини), на вул. Гагаріна (перетин з вул. Б. Хмельницького), на перехресті Шевченка та Г. Сталінграда, Можайського та Шевченка, на перехресті вул. Громова і Пилипенка, а також на вул. Гагаріна (біля магазину «Абсолют»).

За словами заступника міського голови Черкас Олексія Леонова, після того, як сім нових світлофорів введуть в експлуатацію, розпочнуться роботи зі встановлення ще восьми об’єктів. Загалом протягом цього року у Черкасах запрацює 15 нових світлофорів.

– Встановлення світлофорного об’єкту – досить кропітка річ. Це не лише встановлення обладнання, а цілий комплекс робіт, передбачених проектом. Це і придбання обладнання, роботи з його підключення, прокладання кабельних ліній, яких там ніколи не було, при необхідності облаштування пішохідних підходів, понижуючих бордюрів, встановлення дорожніх знаків, запобіжної огорожі і нанесення розмітки. Інколи буває, що доводиться переносити мережі водо- чи газопостачання, які проходять поряд, – розповів Олексій Леонов.

Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100