реклама

реклама

Представники Головного управління Держпродспоживслужби здійснили позапланову перевірку управлінської компанії “Нова Якість”. Вона тривала два дні - 9-10 вересня.

Підставою для цього стала заява однієї із мешканок будинку, який обслуговує управлінець, та була погоджена Мінекономрозвитку України.

Зокрема жінка вимагала “дослідити тарифи та правомірність їхнього застосування ТОВ “Управлінська компанія “Нова якість” Дільниця 22”.

– Сьогодні ми працювали із представниками Держпродспоживслужи. Перевіряли законність роботи як “Нової якості” Дільниця 22“, так і документи, що стосувалися процедури призначення конкурсу, визначення переможця, формування тарифу, укладання договорів з будинками, - говорить засновник компанії Андрій Бортник. - Окремо звернули увагу і на рішення засновників ТОВ "Сантехбудконструкція" про реорганізацію. Жодних порушень не виявлено.

За словами юристів, які забезпечували супровід перевірки, компанія «Нова Якість» є відкритою, прозорою організацією, яка готова до проведення законних перевірок усіма контролюючими органами. Результати лише підтверджують правомірність діяльності управлінця та законність виконання зобов’язань “Нової якості” перед мешканцями будинків.

Про це інформують в організації

реклама

Коментарі  

 
+9 #4 Черкасчанин 11.09.2019 14:40
Держпродспоживс лужи -расшифровуется как "Держи продукты,съел-отрабатывай" :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 ОМАР АЛІЄВ 11.09.2019 14:22
ПРОЧЕРК навіщо таку не достоваірну ви іцнформацію від самого цього ***** Бортнтка розповсюджуєти...він вам правди ніколи в житті не скаже так як і Кастрюля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Зорро 11.09.2019 13:42
Інфо згідно коментарів керівництва організації. То про негатив ні слова. Про компанію або добрі новини, або ніякі. А де офіційні висновки Держпродспоживс лужби
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 1 11.09.2019 12:41
Покажите акт проверки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100