реклама

реклама

Влада активно намагається вплинути на перекроювання округів у Черкаській області. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив очільник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

– Влада сьогодні думає, як же перекроїти ці межі. На сьогодні вона хоче перекроїти Лисянщину, віддавши південно-східну частину кандидату від влади, Герою України Геннадію Бобову. Це саме ті села, де він тримає землю. До цього округу влада також хоче відкроїти Тальнівський район. Тобто потенційно ті райони, де голосуватимуть за опозицію, та навіть і за мене (бо в Тальнівському і Лисянському районі проживає наша славна хліборобська родина), ті райони фактично хочуть відрізати. Я вчора був у Тальнівському районі, відвідував могили дідів. Зібралася на цвинтар велика родина і всі кажуть: «Такого ми ще не бачили!» Влада просто маніпулює виборчими округами, – обурився Анатолій Бондаренко.

При цьому координатор об’єднаної опозиції Леонід Даценко зазначив, що на його переконання ЦВК не повинно піти на те, щоб нарізати округи під певних кандидатів, а дотримуватись тих меж, які були у 2002 році.

Нагадаємо, як анонсувала раніше опозиція, якщо відштовхуватися від розподілу округів зразка 2002 року, то Анатолій Бондаренко балотуватиметься в Городищенському окрузі.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 КС 24.04.2012 10:43
Згадайте добре російське прислів'я: "Чёрного кобеля не отмоешь добела".
І не намагайтесь відмити чесноту народних обранців по партійному списку Греся та Бондаренка. Вони були та залишаються тявками пана Томенка і ніколи не залишать
"політичну будку" віце-спікера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Володимир 23.04.2012 14:47
"Зібралася на цвинтар велика родина і всі кажуть: «Такого ми ще не бачили!»"
Ну так же, саме в поминальні дні люди на цвинтарі обговорювали політичне майбутнє "видатного" політика Анатолія Бондаренка. Такі заяви, Толю, - це вже навіть не цинізм, це вже виходить за будь які межі норм людської моралі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 опонент 23.04.2012 14:00
А Толя,навіть, у такий святий день, коли усі поминають померлих, проводить роботу з виборцями та "піклується про їх долю". Бо як же воно буде далі, коли хтось інший, а не він стане народним обранцем. Негоже майбутньому депутату Верховної Ради перетворювати місця, де покоються пращури на політичний подіум.
Ганьба, тааким кандидатам!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Гаргантюа 23.04.2012 13:02
Саме в Лисянському районі Толяна-металіста, безстрашного борця з малярійними комахами, фахівця по підроблени дипломам та дерибану обласного бюджету підтримують односельці. Ще знайти таких "вдячних" виборців на Черкащині навряд чи вдастся 8) :P :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100