реклама
Sucurity Police

реклама

У ніч проти 16 вересня в селі Шостаковому Катеринопільського району горів магазин, розміщений на трасі «Катеринопіль-Ямпіль». Дах та перекриття фактично зруйновані. Постраждало багато товарів, поміж яких були й продуктові, й промислові. Власники понесли значні збитки.

160920191730020906163

Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

«Дзвінок про займання до нас надійшов десь о пів на одинадцяту вечора, − каже катеринопільський вогнеборець Ігор Красюк, − Виїхала катеринопільська пожежна бригада, потім на підмогу приїхала єрківська та рятувальники з Катеринопільского елеватора. Спільними зусиллями до півночі пожежу загасили. Але збитки великі. Пізно повідомили. Магазин палав, мов сірник. Причина займання, за попередньою оцінкою, – замикання електропроводки».

Красюк каже, що 15 вересня на рятувальний пост було 4 виклики. Окрім магазину, пожежники гасили 2 га трави у Вербовці, потім у поїхали у Єрки, де займання сухої рослинності перекинулось на повітку. В Єрках вогонь успів знищити 4 квадрати покрівлі господарської споруди. Будівельні матеріали, що в ній зберігались, удалось врятувати. Потім був виклик, що горить хата у Мокрій Калигірці. Пожежники вирушили на місце, але там з’ясувалось, що повідомлення було хибним. В режимі нон-стоп працювали всі три пожежні бригади: катеринопільська, єрківська та елеватора.

Рятувальники скаржаться, що кожного дня по 2-3 виклики через підпал сухої трави. Люди необачні. Щовечора Катеринопіль весь у диму, сірий. Інша біда – хибні виклики, які відбирають украй важливий час та ресурси – пальне, скажімо.

Тетяна Івашкевич

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100