реклама

реклама

Поновлений нещодавно судом на роботі мер Сміли Олексій Цибко вчора поїхав до Києва на перемовини з профільним міністром, аби поспілкуватись щодо модернізації і надання допомоги «ВодГео». Про результати бесіди обіцяє сповістити згодом.

ea71609d3e05b14ac1c9eb1113f72844 Про це інформує телеканал ВІККА.

Як повідомлялося, цього тижня сміляни можуть залишитися без води. Усе – через борги комунальників перед обласними енергетиками. Нині той складає мільйон і 700 тисяч гривень. В «Черкасиобленерго» анонсують: припинять подання світла для «ВодГео» вже цієї неділі. Як наслідок, усе місто може залишитися без води. І це включно з лікарнями, дитячими садками та школами. Допомогти комунальникам можуть лише міські депутати. Ті на пленарному засіданні мають проголосувати за спрямування фінансової підтримки, однак сесія відбудеться лише за чотири дні після ймовірного відключення електропостачання. Більше того – водоканал уже попередили: міська казна порожня, тож виділення коштів під загрозою.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Ден 17.09.2019 11:45
Минулої осені в Смілі були "холодні бунти" без опалення а цієї осені будуть "сухі бунти" без води? Може дійсно краще приєднати Смілу до Черкас окремим районом якщо смілянська влада настільки безпорадна ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100