реклама

реклама

16 вересня, понад 50 поліцейських, які пройшли конкурс для участі у проекті «Поліцейський офіцер громади», розпочали спеціалізовані навчання. Тренінги проходитимуть на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

dnipro

У заході взяли участь начальник поліції Черкаської області Валерій Лютий, керівник поліції Харківщини Валерій Сокуренко, ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко  та старший радник з правоохоронних питань програми ICTAP Майк Ворд.

З липня цього року пілотний проект «Поліцейський офіцер громади» започатковано  у Харківській та Черкаській областях. За результатами тестування та співбесід відібрано 53 кандидати для участі у проекті.

Сьогодні на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ поліцейські розпочали спеціалізовані навчання. Це вже третя група слухачів, які проходять навчання в стінах закладу.

Привітав поліцейських, які пройшли тестування та відбір на навчання, начальник поліції Черкаської області Валерій Лютий.

«Відбір був з жорсткими вимогами, на жаль, не всі його пройшли. Але всі працівники, які починають своє навчання, повинні виконати поставлені завдання. Знайте, що на вас дійсно чекають в територіальних громадах. Ви повинні стати взірцем поліцейських», – сказав Валерій Лютий.

Начальник поліції Харківщини Валерій Сокуренко зазначив, що керівництво поліції регіону надаватиме необхідну підтримку для реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади» в області.

«Надзвичайно приємно, що Харківська область долучилася до цього пілотного проекту. Це величезна відповідальність. Люди чекають від поліції якісного сервісу. Ми повинні надавати послуги – із забезпечення прав людей, щоб вони відчували себе захищеними в своєму населеному пункті, своїй громаді. А від вас вже залежить, наскільки у вас буде налагоджена комунікація, як ви будете  співпрацювати. Все, що ви тут отримаєте, має надзвичайно високу цінність. Не підведіть», – звернувся Валерій Сокуренко до майбутніх поліцейських офіцерів громади.

Департамент комунікації

Національної поліції України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100