реклама

реклама

На першу операцію 13-річної Кароліни Петренко з Ватутіного потрібно щонайменше 20 тисяч гривень. Нагадаємо, 9 вересня у селі Ленському на Смілянщині дівчинку вразило струмом, коли вона залізла на вагон потяга, аби зробити селфі.

1568714133-936

Про це пише журналіст Сергій Радченко у виданні «Вісті Черкащини».

Зараз дитина у свідомості, але має опіки 70 відсотків тіла. Перебуває в черкаській лікарні.

– Дізнався про трагедію, коли саме мав їхати на роботу, – каже батько постраждалої Віталій Петренко. – Наздогнав карету «швидкої», коли вони вже їхали в Черкаси. В той день вона мала йти на спортивний майданчик, але насправді пішла на колії з подругами. Залізла на цистерну, щоб зробити селфі. В цей момент її вдарило струмом.

Наразі дівчинка може говорити, хоч стан поки що тяжкий. За словами батька, донька змогла нарешті поспати. Завтра на неї чекає операція.

На цю операцію потрібно буде щонайменше 20 тисяч гривень, - пояснює Віталій. – А це ж тільки перша. Попереду на неї чекає ще не одна така. Скільки буде необхідно грошей, не відомо. Багато. Лікарі поки й самі не знають. Люди зараз допомагають. Її мама теж має перекинути певну суму.

Кароліна Петренко народилась у Ватутіному. Після від’їзду матері на заробітки за кордон, дитину до себе забрав батько на Смілянщину.

110920192309274753552

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100