реклама

реклама

У зоні проведення Операції об'єднаних сил наразі жертв з української сторони більше, ніж зі сторони боєвиків.

Про це в ефірі "Прямого" розповів поет та політичний діяч Володимир Цибулько.

index

"Тобто [президент Володимир] Зеленський відверто проливає кров українців за не до кінця зрозумілу мету. Якщо він продовжить це робити, підозрюю, що щопонеділка за кожного загиблого на сходах Офісу президента почнуть з'являтися вінки", - сказав він.

Раніше професор Національного університету "Києво-Могилянська академія" Сергій Квіт опублікував відкритий лист до Зеленського, у якому йдеться про "формулу Штайнмаєра".

Громадські діячі, науковці, експерти, волонтери і добровольці занепокоєні заявою Зеленського від 12 вересня про те, що на зустрічі лідерів держав “Нормандської четвірки” буде обговорюватися "формула Штайнмаєра". Згода на неї, що передбачає проведення виборів на окупованих Росією українських територіях і надання їм особливого статусу, означатиме капітуляцію України на умовах Кремля.

Нагадаємо, у Мінську 18 вересня збереться контактна група з врегулювання ситуації на сході України, домовленості якої можуть сприяти зустрічі президентів України і Росії Володимира Зеленського і Володимира Путіна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100