реклама
Sucurity Police

реклама

У відповідь на запит «Прочерку» від 09.10.2019р. щодо стану тепломережі, що проходить біля будинків за адресами вул. В`ячеслава Галви 16, 16/1, 16/2 ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» повідомляє наступне:

Теплова мережа по якій Черкаська ТЕЦ подає теплоносій у житлові будинки по зазначеній вулиці не перебуває на балансі ТЕЦ і наразі є безгосподарською.

ВП «Черкаська ТЕЦ» ПАТ «Черкаське хімволокно» не в змозі здійснювати реконструкцію та обслуговування таких теплових мереж, оскільки підприємство не є власником зазначених мереж і згідно чинного законодавства не є відповідальним за експлуатацію мережі та не має права їх ремонтувати.

Черкаська ТЕЦ є виконавцем послуг з централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання для споживачів, що проживають за вказаною адресою. У рамках підготовки до опалювального сезону працівниками ТЕЦ було проведено обстеження та виявлено пошкодження трубопроводів зазначеної мережі. На сьогодні тепломережа по вул. В`ячеслава Галви потребує негайного проведення ремонтних робіт.

Оскільки вказані вище будинки знаходяться в управлінні ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість», було прийнято рішення спільними діями виконати аварійно-відновлювальні роботи на мережі, аби в опалювальний період мешканці будинків цього району були з теплом.

Нагадаємо, вже до початку опалювального сезону мешканці трьох багатоповерхових будинків м. Черкаси, а саме будинків № 16, 16/1 та 16/2 по вул. В'ячеслава Галви переймаються, що їх будинки можуть лишитися без опалення. У міськраді не дуже впевнено завірили, що люди таки отримають тепло...

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100