реклама

реклама

Під час зустрічі з ліквідаторами з нагоди 26-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, що проходила 26 квітня в Каневі, народний депутат Богдан Губський виступив з ініціативою - надати санаторії Верховної Ради України у користування для безкоштовного оздоровлення та лікування  ліквідаторів аварії на ЧАЕС та постраждалим дітям. Про це інформує прес-служба народного депутата.

«Всі «чорнобильці» в обов’язковому порядку мають проходити безкоштовний курс оздоровлення в державних санаторіях. Найкращою базою для цього, на сьогоднішній день є санаторно-лікувальні заклади Верховної Ради України, зокрема, «Дюльбер»  та «Нижня Ореанда» в Ялті, - заявив Богдан Губський. Парламентарій зазначив, що він вже розробив та подав на розгляд Верховної Ради відповідну  постанову.

Таким чином бюджетні кошти, які виділяються   на утримання санаторних та лікувальних закладів парламенту  будуть використані на допомогу ліквідаторам та постраждалим від Чорнобильської катастрофи.  «Враховуючи той внесок, який зробили ліквідатори в історію нашої держави і всього людства вважаю, що вони мають повне право на особливе ставлення до себе» –  підкреслив Богдан Губський.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 О.ЧУПРИНА 27.04.2012 00:07
Дуже слушна ініциатива.Підтримаю в Верховній Раді нового скликання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Софія 26.04.2012 19:12
Це дуже вірно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100