реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада виплатила колишньому заступнику міського голови Миколі Шкарабурі усю суму коштів відповідно до рішення суду. Загалом йому було перераховано майже 270 тисяч гривень грошової допомоги при звільненні як військовослужбовцю.

Нині ж Микола Шкарабура вимагає виплатити йому компенсацію втрат, понесених у зв’язку із тим, що із перерахованих коштів був утриманий податок на доходи фізичної особи. Це ще кілька десятків тисяч гривень, зазначає прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Як зазначає начальник відділу судового супроводу юридичного управління Юлія Поліщук, судове рішення не містить вказівки про те, що до сплати підлягає сума коштів без врахування обов’язкових податків і зборів. Тому, виплата має здійснюватися у відповідності з вимогами податкового законодавства України.

– У роз’ясненні, яке ми отримали від Державної податкової служби України, зазначено, що оскільки після звільнення зі служби фізична особа-платник податку не виконує обов’язки несення служби, то законодавчі підстави для компенсації податку, що утриманий із виплаченого за рішенням суду доходу, відсутні, – розповідає начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Наталія Кіченко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Сергій з Кривалівки 27.04.2012 19:02
Такому "малокрівному" гроші треба...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 федор принципиальный 27.04.2012 15:02
какой позор будучи ректором академии сколько поимел с каждого поступившего и в должности первого зам.мэра несчитано все мало судя по фото умирает с голода ну помогите несчастному
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 ОКО 27.04.2012 14:23
Використали як дешеву вуличну дівку і взули по самі помідори...
Така доля запроданців...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Вася 27.04.2012 13:49
зажрался вояка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Павло 27.04.2012 13:22
А не много ли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100