реклама
Sucurity Police

реклама

Останнім часом в Черкаській обласній державній адміністрації відбулося чимало гучних кадрових змін. У деяких управліннях з’явились нові начальники, «оновилося» й коло заступників губернатора. Нові люди, звісно, викликають цікавість, але, очевидно, бояться публічності. Свідчення цьому – відмова контактувати із журналістами.

Про призначення Едуарда Івакіна (у центрі) було оголошено на сесії облради 17 лютого

Про призначення Едуарда Івакіна (у центрі) було оголошено на сесії облради 17 лютого


  Однією з яскравих персон, що з’явилася на Черкащині в березні, став донецький друг губернатора Сергія Тулуба Станіслав Толчин. Його було призначено виконуючим обов’язків Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації. Невдовзі після цього журналіст «Прочерку» хотів напроситися до Станіслава Толчина на інтерв’ю, однак той попросив почекати, доки його вже офіційно не призначать керівником управління. Мовляв, поки він в.о, то спілкуватися не варто.

Також ще взимку журналіст намагався домовитися про зустріч з першим заступником губернатора Сергієм Рябцевим. Численні спілкування з цього приводу із його помічниками не дали результату. На запитання «скільки чекати», нам відповіли «ждите дальше». Перехопивши «зама» після чергової наради, звернулися до нього напряму. Але він сказав, що влада працює, а розмовляти, мовляв, ніколи.

Тижні зо два також чекали відповіді від помічників заступника голови ОДА – керівника апарату Едуарда Івакіна. Та нагадування теж не дало результату, тож почали дзвонити пану Едуарду на мобільний. Утім, він сказав, що погодиться на інтерв’ю не раніше, ніж через місяць. Бо працює на посаді не так довго, а хотів би, щоб відповіді були фаховими і цікавими для людей.

Принципову згоду на розмову вдалося поки що отримати лише від «недонецьких» посадовців -  заступника голови ОДА з гуманітарних питань Тетяни Прітченко та першого заступника голови облради Володимира Вовченка. (Мається на увазі, що Толчин, Рябцев та Івакін – це немісцеві «варяги» - Ред.). Зустріч із журналістами Прітченко та Вовченко пообіцяли одразу після першотравневих свят.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Оксана Колісник 28.04.2012 12:39
Ну згода на інтерв'ю - то справа особиста. Я, чесно кажучи, не розумію претензій колег. А щодо інформації з конкретних питань, якщо "відморожуються", то треба виховувати інформаційними запитами. Практика себе виправдовує.Цитую Станіслава:
А, може, просто не хочуть витрачати час саме на жовтопресних писак? :-?
Ладно-ладно! На наших теренах "чистоти жанра" дотриматися нелегко. Та й чи варто? До речі, сам Пулітцер був ще й який "жовтопресник"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Станіслава 28.04.2012 09:34
А, може, просто не хочуть витрачати час саме на жовтопресних писак? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Сергій з Кривалівки 27.04.2012 18:52
Мабуть, далеко журналістській убогій думці до їхньго могутнього IQ, чого час розбазарювати дарма, "сипати бісером перед свинями"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Стасик 27.04.2012 13:49
Риальным пацанам некада бакланить.Время шо у тибя есть-эта бабки каторых у нас нет.Заповни эта журналист и ни приставай з дурацкими вапросами.Мы тута типа па бырику,а ище многа паришать нада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100